Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες από το γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του Φιλικού Παναιτωλικός - Πανιώνιος


Αρχίζει ο φιλικός αγώνας-φιέστα για την άνοδο- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο γήπεδο της πόλης μας και παρά το εργάσιμο της ώρας αρκετός κόσμος,περίπου 4.000 άτομα, έχει προσέλθει να τιμήσει για μια ακόμα φορά τους Πρωταθλητές.

Τον αγώνα διοργανώνει η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, προκειμένου να τιμηθεί η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2010-2011 και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 10 ευρώ και κόπηκαν 3204!

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η ομάδα νέων του Παναιτωλικού που και αυτή κατέκτησε το πρωτάθλημα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Eντυπωσιακό εφέ η προσγείωση ενός ελικοπτέρου (του προέδρου) στο γήπεδο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα από το οποίο κατέβηκε μια πανέμορφη κοπέλα και άφησε τη μπάλα του αγώνα στη σέντρα!!!!
Μετάδοση από το Ράδιο Ακαρνανία

update(19:55):Για την ιστορία,νίκησε ο Παναιτωλικός 1-0 με γκολ του Μάκη Μπελεβώνη και με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι:
Τζενάμο(Μπαμπανιώτης),Κούσας(Παλαιολόγος),Αναστασιάδης(Ρούσσης),Ετζενγκουέλε,Δέντσας,Μπελεβώνης(Γκόλιας),Θεοδωρίδης(Παππάς),Καραμαλίκης(Γκούρμα),Μπαϊκαρά(Μεταξούλης),Μπουμάλ(Σμίλτος),Βούκοβιτς(Μπακάκης),

Για δε τον Πανιώνιο,που χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής,μεταξύ των άλλων έπαιξαν και οι:
Περλ,Κβιρκβέλια,Τάτος,Σάμαρης,Γουνδουλάκης,Σιόβας,Τσότσαλιτς,Αναστασόπουλος,Κούρδης, Βλάχος, Σταμάτης, Ντούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: