Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Το πάρτυ της ανόδου άρχισε στο Αγρίνιο (φώτο και βίντεο)

Δείτε και βιντεάκι στο http://agriniomag.blogspot.com/

Μια μεγάλη γιορτή έχει στηθεί από το πρωί στο Αγρίνιο. Αυτοκίνητα, κόρνες και ψήσιμο αρνιών εν αναμονή του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Διαγόρα.

Μια τελείως διαφορετική μέρα για το Αγρίνιο είναι η Κυριακή 8 Μαΐου. Αυτοκίνητα και πολίτες στα χρώματα του Παναιτωλικού, κόρνες, τραγούδια συνθέτουν ένα πανηγυρικό σκηνικό που κορυφώνεται όσο περνάει η ώρα για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Διαγόρα, που η νίκη της τοπικής ομάδας, ισοδυναμεί με την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 34 χρόνια.

Τα προεόρτια, έχουν ήδη ξεκινήσει και φανατικοί φίλοι του Παναιτωλικού, έχουν βγάλει ψησταριές και πανηγυρίζουν από τώρα. Το μεσημέρι η γιορτή θα περιλαμβάνει πορείες, χορευτικά με Βραζιλιάνες (!) και δρώμενα έξω από το γήπεδο.

Στην οδό Δήμου Τσέλιου, ο γνωστός επαγγελματίες Γιάννης Φασούλης και φίλοι του, οργάνωσαν γιορτή το πρωί, απ’όπου και οι φωτογραφίες.

Και η γιορτή συνεχίζεται…
Το agriniopress, θα σας παρουσιάζει συνεχή και αναλυτικά ρεπορτάζ και VIDEO, από την μεγάλη σημερινή μέρα για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό.


αυτά τα βίντεο από το  http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: