Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αποδοκιμασίες του Πρωθυπουργού στη Λευκάδα και γεύση από Αγρίνιο


O καταλληλότερος να διαδεχθεί τον Καραμανλή πριν από ενάμισι χρόνο κατάφερε να γίνει ο πλέον ανεπιθύμητος Ελληνας.Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να επισκεφτεί κανένα μέρος της Ελλάδας χωρίς τη συνοδεία ισχυρών δυνάμεων ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής άφιξης του πρωθυπουργού στο δημαρχείο της Λευκάδας,όπου προήδρευσε σε σύσκεψη τοπικών φορέων,συγκεντρωμένοι βρέθηκαν στο σημείο και προσπάθησαν να πλησιάσουν την είσοδο του δημαρχείου.

Ωστόσο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές και έστησαν ένα μπλόκο ώστε να μην μπορούν να πλησιάσουν. Επικράτησε ένταση με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να απωθούν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο καλούσαν να πάρει το μνημόνιο και να φύγει.

Δείτε το βίντεο  από τα επεισόδια στη Λευκάδα από το meganisitimes.gr

Στο τέλος του βίντεο (6:37") πλησιάζει τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και αφού αυτοσυστήνεται τον ρωτάει πότε θα έρθει  στο Αγρίνιο!Τότε κάτι ψιθυρίζει ο Θάνος Μωραϊτης κι ακούγεται ο πρωθυπουργός να λέει μάλλον στις 27.... σύντομα!!!
Βρε μπας και μυρίζουν εκλογές;
Πολλές βόλτες κάνει το παλικάρι παρά τις αποδοκιμασίες που δέχεται.Λίγο πριν ακούγεται ένας μυστακοφόρος κύριος να λέει στον πρωθυπουργό:"παρότι το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει είσαι ελπίδα για την κοινωνία"!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: