Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Με νίκη στην Ηλιούπολη και πρωταθλητής αν χάσει ο ΠΑΣ


Πέφτει σήμερα η αυλαία της Β' Εθνικής με τον Παναιτωλικό μας και τον ΠΑΣ Γιάννενα να βρίσκονται στην Α' Εθνική από την προηγούμενη Κυριακή!
Υπάρχει όμως μια εκρεμότητα μεταξύ τους που θα λυθεί το απόγευμα στην Ηλιούπολη και στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 17:15.Ποια από τις δύο ομάδες θα στεφθεί πρωταθλήτρια της Football league;
Ο Παναιτωλικός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την ομάδα των Ιωαννίνων κι ελπίζει σε ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα από τον ΟΦΗ και δική του επικράτηση στην Αθήνα.Ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη βαθμών αλλά υπάρχει το προηγούμενο του πρώτου γύρου στα Γιάννενα με τα επεισόδια σε βάρος του τερματοφύλακα της Ηρακλειώτικης ομάδας και έτσι το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο για τους Ηπειρώτες σε μια καθόλου φιλική έδρα!
Η ομάδα της Ηλιούπολης δεν είναι αδιάφορη αφού με νίκη της ελπίζει να μην μπλέξει στη διαδικασία των play off για την ανάδειξη της τρίτης ομάδας που θα υποβιβαστεί.
Ο τέχνικός της Μίκι Τσίρκοβιτς δεν επέλεξε αποστολή για τον αγώνα από χτες αλλά θα το κάνει σήμερα το μεσημέρι μετά το γεύμα στο οποίο θα είναι παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.Πρόβλημα έχει προκύψει με το βασικό τερματοφύλακα Μαράμα,ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί.

Ο Παναιτωλικός λοιπόν έχει κάθε λόγο να κυνηγήσει τη νίκη σε βάρος της Ηλιούπολης και να περιμένει το αποτέλεσμα του Ηρακλείου.Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα και αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης, Ρούσσης.

Ο αγώνας του Παναιτωλικού μας θα μεταδοθεί όπως πάντα από το ράδιο Ακαρνανία ενώ από το Ηράκλειο θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ 3. 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: