Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αναβλήθηκαν τα play off της Β' Εθνικής,δεν επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας είχαμε αναφερθεί στο μπάχαλο της βαθμολογίας της Β' Εθνικής κατόπιν των καταγγελιών της Καλλιθέας για τις παράνομες μεταγραφές του Ιανουαρίου αλλά και των πολλών ενστάσεων διαφόρων ομάδων.Και πριν από λίγο ήρθε η Football League να μας επιβεβαιώσει!Επίσης όπως είχε ζητήσει και η Καλλιθέα δεν ήταν δυνατόν να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία με όλες αυτές τις εκρεμότητες.

Αναβάλλεται λοιπόν προσωρινά η διαδικασία των play off και play out στη Football League, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει μεθαύριο Κυριακή 22/5, σύμφωνα με απόφαση της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής!Αυτή η εξέλιξη δεν επιρεάζει σε καμία περίπτωση τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα,που από την πιό περασμένη Κυριακή βρίσκονται στη Souper League.
Η ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της αναβολής:

Α) Η εκδίκαση των εφέσεων του ΟΦΗ, των Τρικάλων, της Δόξας Δράμας, του Διαγόρα και του Πανθρακικού ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι υποθέσεις συζητήθηκαν τη Δευτέρα 16/5, ωστόσο οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Τετάρτη 18/5. Οι ομάδες έλαβαν προθεσμία δύο ημερών για να καταθέσουν υπομνήματα και έτσι το ποιοι θα μετάσχουν στα πλέι οφ παραμένει προς το παρόν άγνωστο.
Β) Εκκρεμεί η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων του Ιωνικού και του Εθνικού, έπειτα από τη σχετική καταγγελία της Καλλιθέας.
Γ) Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού.
Δ) Εκκρεμεί η εκδίκαση της καταγγελίας του Αστέρα Τρίπολης κατά του Ηρακλή, από όπου θα γίνει γνωστό το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Β' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα μέσω τον πλέι οφ.
Ε) Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω, πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία.
Στ) Ακολούθως πρέπει να διενεργηθεί η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ.
Ζ) Για να ξεκινήσουν οι αγώνες διαβάθμισης, πρέπει να προηγηθεί το μπαράζ Ιωνικού-Αγροτικού Αστέρα.

H λίγκα της Β' και Γ' Εθνικής θέλει να πιστεύει πως όλες αυτές οι εκρεμότητες θα λυθούν μέχρι τα μισά της άλλης εβδομάδας και θα μπορέσει ν' αρχίσει τα μίνι πρωταθλήματα τη μεθεπόμενη  Κυριακή 29 Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: