Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Στην τελική ευθεία για διοικητή και αναπληρωτή στα Νοσοκομεία του Νομού - Ποιο το επικρατέστερο δίδυμο


Πλησιάζει (επιτέλους) η ώρα που η Νοσηλευτική Μονάδα Αιτωλοακαρνανίας θα αποκτήσει νέο διοικητή(Αγρίνιο) και αναπληρωτή (Μεσολόγγι) . 

Μετά από διεργασίες μηνών, προσκήνιου και πλούσιου παρασκηνίου,
εντός των ημερών αναμένονται οι ανακοινώσεις και μέχρι τέλους Μαΐου η έκδοση των αντίστοιχων ΦΕΚ ώστε οι νέοι διοικητές να αναλάβουν καθήκοντα.

Οι πέντε επικρατέστεροι υποψήφιοι διοικητές έχουν περάσει από τη συνέντευξη στην επιτροπή αξιολόγησης και τις επόμενες ημέρες θα περάσουν και οι υποψήφιοι αναπληρωτές ωστόσο η τελική επιλογή ανήκει στην πολιτική ηγεσία που θα παραλάβει από την Επιτροπή Αξιολόγησης τις εισηγήσεις με τους προτεινόμενους.

Ωστόσο πλέον αυτό που απασχολεί περισσότερο δεν είναι τα διαδικαστικά αλλά τα… ονόματα. Το τελευταίο διάστημα αυτή περιλαμβάνει πέντε έξι κυρίως πρόσωπα ως πιθανότερους.

Ως σταθερές αξίες τον Θανάση Τορουνίδη (για διοικητή) και τον Πάνο Παπαδόπουλο (για αναπληρωτή) τα ονόματα των οποίων ήταν τα επικρατέστερα από την πρώτη στιγμή. Όμως πλέον δεν είναι ακλόνητα φαβορί. Πολλές πιθανότητες έχουν και η Ανδριάννα Καβαλλάρη και ο Νίκος Πιστιόλης αντίστοιχα χωρίς να αποκλείονται δυο τρεις περιπτώσεις ακόμη.

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: