Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία του 25χρονου Αλβανού στη Θεσπρωτία


Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας του 26χρονου Αλβανού στη θέση «Ποταμιά» στη Γλυκή Παραμυθιάς, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο κοντά σε μαντρί όπου εργαζόταν, τους τελευταίους 2 μήνες.
Πυροβολήθηκε πριν αποκεφαλιστεί

Από την νεκροψία- νεκροτομή που ολοκλήρωσε αργά χθες το βράδυ, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί, είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο μία φορά στην περιοχή του λαιμού. 

Το τραύμα ήταν τυφλό και το μονόβολο βρέθηκε στον πνεύμονα του 26χρονου.
Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις αλβανικές διωκτικές Αρχές, πριν έρθει στην Ελλάδα βρίσκονταν στις φυλακές της χώρας του για παράνομες δραστηριότητες.

Η Αστυνομία πλέον στρέφει τις έρευνες της στον χώρο της Αλβανικής μαφίας, μιας και όλα δείχνουν πως ο άγνωστος εκτελεστής, από τον τρόπο που έδρασε, γνώριζε πολύ καλά πώς να αιφνιδιάσει το θύμα και είναι πολύ πιθανό, στο παρελθόν να έχει διαπράξει τέτοιου είδους εγκλήματα, εκτελώντας συμβόλαια θανάτου.

Έχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της Αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του άτυχου 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ που παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, στην οποία είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,ο 25χρονος δούλευε και στο παρελθόν σε κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ήπειρο και τους τελευταίους δυο μήνες στην Ποταμιά Γλυκής, πιθανότατα-όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.-για να χρησιμοποιεί τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ερημικές τοποθεσίες, ως κρησφύγετα, για να κρύβεται από κάποιους που τον κυνηγούσαν.

Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν και οι κάτοικοι της Ποταμιάς και της Γλυκής, που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός και λένε πως ο 25χρονος δεν πλησίασε ποτέ σε κάποια από τα καφενεία της περιοχής και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις 20 οικογένειες των Αλβανών που ζουν στα συγκεκριμένα χωριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: