Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου και η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κάνει λόγο για απόλυτο εξευτελισμό

Διαχρονική ξεφτίλα παιδιά είναι και το μη πόσιμο νερό!

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Αυτό καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»
που κάνει λόγο για απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Πληροφορηθήκαμε σήμερα εμβρόντητοι ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Γνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ήταν υψηλές, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος είχε κάνει ρύθμιση, γνωρίζουμε ακόμη ότι πρέπει να πληρώνονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, όπως γνωρίζουμε ότι έχει ψηφιστεί ένας προϋπολογισμός τον οποίο ο Δήμαρχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια.

Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη, ο οποίος την ίδια ώρα που το Δημαρχείο είναι μες στα σκοτάδια σκορπάει δεξιά και αριστερά ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Δήμου.

Είναι το μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Δημάρχου, η παρουσίαση ενός Δήμου διαλυμένου με ένα προϋπολογισμό που εκτελείται,με ευθύνη του Δημάρχου, κατά το δοκούν.
Έτσι την ίδια ώρα που σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα χωρίς προγραμματισμό, ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του.

Να κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα του Δημαρχείου!!!!!
ΑΞΙΟΣ ο μισθός του!!!

Σχόλιο Γηγενή Αγρινιώτη:Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι εδώ και κάτι χρόνια μεγάλες  περιοχές του Ξηρομέρου,όπως ο Αστακός,η Κανδήλα,ο Μύτικας και λοιπά δεν έχουν πόσιμο νερό παιδιά και περνάει το βυτίο εν έτη 2016.... 

Αυτό κι αν είναι διαχρονική ξεφτίλα,αλλά το 'χουμε συνηθίσει πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: