Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Απίστευτο! Ο 16χρονος που χθες αποπειράθηκε να αρπάξει τσάντα και συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα διέρρηξε αυτοκίνητο!


Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο η ιστορία με τον 16χρονο Ρομά κλέφτη στο Αγρίνιο, ο οποίος στην κυριολεξία το τελευταίο 24ωρο έχει αναστατώσει την τοπική αστυνομία. 

Χθες το βράδυ ως γνωστόν αποπειράθηκε στη συμβολή των οδών Πραΐδου και Εθνικής Ανεξαρτησίας με έναν ακόμη συνομήλικό του να αρπάξει την τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας, όμως συνελήφθη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ακαρνανίας έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, αφέθηκε ελεύθερος όμως και συνέχισε τη… δράση του!

Το πρωί λοιπόν σήμερα με άγνωστο -για την ώρα- συνεργό, διέρρηξε Ι.Χ. αυτοκίνητο 51χρονου που ήταν σταθμευμένο πέριξ του ΔΑΚ Αγρινίου, αφαιρώντας ένα τσαντάκι μέσης με διάφορα έγγραφα.

Εν συνεχεία συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε μέσα σε λίγες μόλις ώρες και πάλι ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος όμως αυτή τη φορά τον παρέπεμψε στον Ανακριτή κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε ουκ ολίγες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: