Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Εκανα τάμα και βρήκα τον έρωτα της ζωής μου με... προξενιό (φωτο & βίντεο)


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη (γνωστή από τον Σεπτέμβριο του 2016) για την προσωπική της ζωή έκανε η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha tv "Happy Day".

"Πέρσι το καλοκαίρι έκανα τάμα. Είπα ότι θέλω υγεία και να βρω τον έρωτα της ζωής μου και ο καλός Θεός μου το έστειλε" είπε η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στο "Happy Day".

«Τελευταία είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η ελπίδα είναι στον έρωτα και την αγάπη. Έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω μια πολύ ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή», σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου.

Πρόσθεσε παράλληλα πως η γνωριμία έγινε μέσω φίλων ."Tο λες και προξενιό" είπε η βουλευτής της ΝΔ.

«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως θέλει τον άνδρα να είναι μεγαλύτερος, γι' αυτό και ο σύντροφός της είναι 17 χρόνια μεγαλύτερός της.

Λεπτομέρεια:Σύμφωνα με το βιογραφικό της,που δημοσιεύει η Βικιπαίδεια,η κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου είναι Ελληνίδα οικονομολόγος και Νομικός, Βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του κόμματος.

Γεννήθηκε γράφει στις 27 Μαρτίου του 1967 στη Νέα Υόρκη,που σημαίνει ότι έκλεισε ήδη τα  50 χρόνια της και συνεπώς με απλά μαθηματικά ο καλός της είναι 67 ετών!

Από εμάς βίον ανθόσπαρτον,ανέφελο,ευτυχισμένο με υγεία πάνω απ' όλα κι ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Happy Day":


Να σημειώσουμε εδώ ότι το θέμα είχε αποκαλύψει από τον Σεπτέμβριο του 2016 η εφημερίδα Παραπολιτικά με το παρακάτω ρεπορτάζ:

Ερωτας με …προξενιό για την Άννα-Μισέλ

Την πόρτα της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου χτύπησε ξανά ο έρωτας, και μάλιστα με …προξενιό. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών φαίνεται ότι εδώ και λίγο καιρό ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Λεγάκη.
Η Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου χώρισε οριστικά από τον πρώην σύζυγό της το 2014. Από τότε έχει επιλέξει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή του γιού της, Χρήστου, αφού ο χωρισμός ήταν επώδυνος και είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και με τον πρώην σύζυγό της είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους, την οποία και τελικά κέρδισε.
Ωστόσο, τελευταία η βουλευτής ήθελε έναν σύντροφο στη ζωή της και τον βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με τη βοήθεια κολλητής της φίλης, που της έκανε το… προξενιό.
Πριν από λίγο καιρό οι δύο φίλες είχαν συναντηθεί σε μια βάπτιση. Εκεί η φίλη της κ. Ασημακοπούλου της σύστησε το νέο της σύντροφο. Μετά λίγες μέρες, η φίλη με τον σύντροφό της κάλεσαν τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Λεγάκης και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, με το που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αισθάνθηκαν κεραυνοβόλο έρωτα.
Ο επιχειρηματίας ενθουσιάστηκε από το γοητεία, το βλέμμα και το χαμόγελό της και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του. Από τότε είναι μαζί. Μάλιστα, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, επειδή είναι μια γυναίκα παραδοσιακή, πριν από λίγο καιρό γνώρισε το νέο σύντροφό της στην οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: