Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Κινητικότητα για Επιχειρηματικό Πάρκο και Κάθετη Σύνδεση


- Αυτοψία του Δημάρχου Αγρινίου στην περιοχή του Αγγελοκάστρου
- Εν αναμονή των Υπουργείων για την υλοποίηση των δύο έργων


Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την διεκδίκηση από πλευράς Δήμου Αγρινίου, των δύο πάγιων αιτημάτων, της δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου σε έκταση στην περιοχή του Αγγελοκάστρου και της χάραξης κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. 

papanastasiou
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και μηχανικούς, βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στην περιοχή, θέλοντας αφενός να πραγματοποιήσει ο ίδιος αυτοψία στους χώρους και αφετέρου να στείλει το μήνυμα, ότι, η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν χαλαρώνει αναφορικά με την διεκδίκηση των παραπάνω αιτημάτων, αλλά τα κρατά μόνιμα στο προσκήνιο.
Εξάλλου, τα αρμόδια Υπουργεία έχουν δεσμευτεί πολλάκις θετικά για τα συγκεκριμένα θέματα, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες και χρονοδιαγράμματα, κάτι που εύλογα προκαλεί ανησυχία. Η αισιοδοξία στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής είναι συγκρατημένη, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει αν η Κυβέρνηση δεν ανάψει το πράσινο φως και οι δεσμεύσεις λάβουν σάρκα και οστά.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι, η προχθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου στην περιοχή του Αγγελοκάστρου, δεν περιορίστηκε μόνο στα συγκεκριμένα θέματα. Καθώς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κουβέντα έγινε τόσο για τον βιολογικό καθαρισμό όσο και για άλλα ζητήματα της περιοχής.
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: