Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Αποφυλακίστηκε ο Άκης με ευθείες βολές-απειλές κατά Γιωργάκη και Σημίτη: "Έληξε ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου"! (φωτο & βίντεο)


- Εμφανώς καταβεβλημένος και πολύ αδυνατισμένος
- Ευθείες απειλές σε Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους
- Στις φυλακές Κορυδαλλού, τον περίμενε η Βίκυ Σταμάτη

- Τέλος στο... σίριαλ, καθώς “έκλεισαν” οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες
- Με δωρεές φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου συγκεντρώθηκαν τα 200.000 ευρώ της χρηματικής εγγύησης



Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, εμφανώς καταβεβλημένος και πολύ αδυνατισμένος.

"Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου, με ευθύνη των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Στο δικαστήριο θα αντιμετωπιστεί αυτή η υπόθεση πενταετούς διάρκειας. Τώρα έρχεται η ώρα να συζητηθούν όλα", ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους δημοσιογράφους.

Χθες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ενώ είχε ενημερώσει πως θα αρχίσει απεργία πείνας, η Βίκυ Σταμάτη πληροφορήθηκε πως η αιτία της μη αποφυλάκισης ήταν γραφειοκρατική και πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα έβγαινε την επόμενη ημέρα, δηλαδή σήμερα, υπο τις εξής προϋποθέσεις: Να καταβάλλει άλλα 2.000 ευρώ (εκτός από το ποσό των 200.000 ευρώ της χρηματικής εγγύησης που συγκεντρώθηκε από δωρεές φίλων του) γιατί πρέπει να εξαγοράσει για την καταδίκη του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες. Και επίσης να καλύψει την προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Όλες αυτές οι διαδικασίες έγιναν σήμερα προκειμένου να αποφυλακιστεί επιτέλους ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Σημειώνεται πως στις αρχές Απριλίου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως και με πλειοψηφία τριών προς δύο, έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού, δίνοντας αναστολή στην εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής των 20 ετών με περιοριστικούς όρους, που του είχε επιβληθεί για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: