Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Φωτορεπορτάζ από τα γενέθλια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Με αφορμή τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και τα 18 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συνεχούς, αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία καθώς και στις οικογένειές τους, το Παράρτημά μας πραγματοποίησε χοροεσπερίδα την Παρασκευή 05/05/2017.

Τη μουσική ξεκίνησε με την κιθάρα του, ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Κόντος Θοδωρής αφιερώνοντας δύο τραγούδια στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η βραδιά κύλησε δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους υποστηρικτές και φίλους της ΕΛΕΠΑΠ να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική από τους καλλιτέχνες Κουτσουπιά Αδάμ, Στεφανίδη Ηλία, Γκουρνέλη Θωμά και Κολοβάκη Ιωάννα τους οποίους ευχαριστούμε.

Στην εκδήλωση εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή τους και αγάπη τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κ. Σταρακά Χριστίνα. Ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Γ΄Αντιπρόεδρος ΕΣΑΜΕΑ κ. Χαροκόπος Αντώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαγεωργίου Μαρία, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σεϊτανίδης Θεόδωρος και κ. Διονυσόπουλος Λεωνίδας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχάλης Δημήτριος. Ο Συνήγορος του Δημότη κ. Χειμώνας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Υφαντής Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παπαθανάσης Παντελής, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης, η Πρόεδρος του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα κ. Σαμαντά Διονυσία, ο Πρόεδρος της ΓΕΑ Αγρινίου κ. Θετάκης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κόνδωρα κ. Σιδέρης Ανδρέας, ο διευθυντής της ΔΕΔΗΕ κ. Βελλής Βασίλειος, ο Λαογραφικός Όμιλος Αγρινίου ‘’Συντροφιά με την Παράδοση’’ με την Πρόεδρό του κ. Τασούλα Γεωργιάδου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών Αγ. Κων/νου, η Κίνηση γυναικών Δρυμώνα. Οι εθελόντριες κυρίες του συλλόγου ‘’Σκοπός Ζωής’’, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων κ. Αλεξάκης, οι διευθυντές των τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Τριανταφύλλου Βασίλειος και ΑLPHA κ. Μήνα Ζαρκάδα. Επίσης, πρόεδροι και εκπρόσωποι άλλων φορέων και συλλόγων.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Κωτσόβολος και την διευθύντρια κ. Πετρίδη Μαρία, την εταιρεία ELECTRONET Θ. ΣΤΑΣΙΝΟΣ & ΣΙΑ και την εταιρεία ΚΑΡΑΧΡΉΣΤΟΣ, για την χορηγία τους. Ευχαριστούμε το κτήμα ΑΜΑRO για την άψογη συνεργασία του, τον ΑΧΕΛΩΟ TV καθώς επίσης και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την χορηγία επικοινωνίας τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ με τα έξι κέντρα σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, αγωνίζεται σε καθημερινή βάση για την ευόδωση του βασικού στόχου της, της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος                      Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος  Λαμπρινή Κολοβού

Δείτε φωτογραφίες από την επιτυχημένη εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: