Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!


Tiς νέες συμβάσεις συμβούλων για εργασίες, που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου Αγρινίου, και αποκάλυψε χθες το agriniosite, εργασίες που θα μπορούσαν να φέρουν
εις πέρας υπάλληλοι του Δήμου Αγρινίου ή οι σύμβουλοι που έχει προσλάβει o κ. Παπαναστασίου, απασχόλησε την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου κατά την διάρκεια συζήτησης του θέματος που αφορούσε την «επικαιροποίηση και εφαρμογή Εγχειριδίου διαδικασιών διοικητικής ικανότητας για συγχρηματοδοτούμενα έργα».

Αντί λοιπόν η δημοτική αρχή να μας πει για την ταμπακιέρα προσπαθούσε μέσα στα αρχεία των υπηρεσιών να αποδείξει αν ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Μοσχολιός είχε απευθυνθεί σε σύμβουλο για την συγκεκριμένη διαδικασία..Και ποιος είπε ότι οι πολίτες του δήμου ενδιαφέρονται πλέον τι έκανε ο κ.Μοσχολιός;

Η πολιτική του κ.Μοσχολιού κρίθηκε και σήμερα κρίνεται αυτή η δημοτική αρχή για τις αποφάσεις της!.

Ευτυχώς που δεν επανέφερε το θέμα ο κ. Μοσχολιός ότι αυτός πήρε έναν συνεργάτη ενώ ο κ.Παπαναστασίου προσέλαβε πέντε, γιατί θα γινόταν ρινγκ το δημοτικό συμβούλιο . Διότι μπορεί να καταδικάστηκε η πολιτική του πρώην Δημάρχου αλλά μάλλον αυτή η ήττα τον έκανε σοφότερο, όταν λέει ότι «ο Δήμος είναι σε αυτόματο πιλότο».

Γιατί θα πρέπει να κατανοήσουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά, ότι οι αυτοδιοικητικοί χαράσσουν τη δική τους πολιτική και δεν βαδίζουν πάνω σε ξεπερασμένες πλέον τακτικές , όταν μάλιστα οι εποχές έχουν αλλάξει και κυρίως όταν οι τακτικές αυτές έχουν καταδικάσει. Γιατί βεβαίως σήμερα τα λάθη είναι λιγότερα απ αυτά των πρώην, αλλά ο απολογισμός γίνεται πάντοτε στη λήξη της θητείας!
http://agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: