Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

«Πάμε σαν άλλοτε …» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου στο Γηροκομείο (φωτο)


Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, παρουσιάστηκε στο Γηροκομείο η μουσική παράσταση «Πάμε σαν άλλοτε …». 

Πρόκειται για μουσική αναδρομή σε τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών σε συνεργασία με τον Μουσικό σύλλογο «Ορφέας».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Γιώργος Παπαναστασίου : «Αυτές οι μέρες αγάπης και προσφοράς μας κινητοποιούν όλους να αγκαλιάσουμε τον συνάνθρωπό μας, να δώσουμε μια ανάσα χαράς και γιορτής στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την παρουσία μας. Έτσι υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση του Νίκου Καραγεωργου για την παρουσίαση των εκδηλώσεων στους τροφίμους του Γηροκομείου. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Γηροκομείου που αποδέχθηκε την πρόταση και βέβαια το ΔΗΠΕΘΕ και τον σύλλογο Ορφέα που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του Δήμου Αγρινίου».

Νίκος Καραγέωργος: « Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά γιατί, στο Γηροκομείο Αγρινίου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κάνει μια μουσική παράσταση σε συνεργασία με τον «Ορφέα». Η συγκίνησή μας είναι έκδηλη. Νομίζω ότι αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποιες μειονότητες και να είμαστε πιο πνευματικοί από τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Ευχαριστούμε πολύ το Γηροκομείο, τον Δήμαρχο για την στήριξή του και όλους τους ηλικιωμένους που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις ».

Το μουσικό σύνολο αποτελούσαν οι : Α.Τσιτσιμελή, Π.Γρέντζελος, Β.Γρηγορόπουλος, Στ.Κακαβούλας, Γ.Τζαμούρας.


Θέμης Γαμβρούλης : «Θέλω να ευχαριστήσω τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ για την έμπνευση που είχε και μπορέσαμε να προσφέρουμε μια βραδιά νοσταλγίας , αγάπης και αλληλεγγύης στους τρόφιμους του Γηροκομείου. Χρόνια πολλά σε όλους ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: