Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

31 χρονη από τη Ναύπακτο πήδηξε από την Γέφυρα του Ρίου (βίντεο)


31χρονη γυναίκα φέρεται να εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης ενώ μέσα στο ξεκλείδωτο όχημα πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί και σημείωμα που προαναγγέλει αυτοκτονία. Αστυνομία και λιμενικό έχουν κινητοποιηθεί.

Αυτή την ώρα κάνει έρευνες στην περιοχή σκάφος του λιμενικού. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή. Κι αυτό γιατί από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας δεν διαπιστώθηκε το άτομο να περπατά στο κατάστρωμα της γέφυρας. Αν όντως πήδηξε απο το συγκεκριμένο σημείο, στη θάλασσα τότε το πιθανότερο είναι η ίδια η πρόσκρουση στην επιφάνεια του νερού να ήταν θανάσιμη!

Από ανθρώπους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών πληροφορούμαστε πως πιθανότατα πρόκειται για απονενοημένο διάβημα, ωστόσο δεν έχει αντοπιστεί ακόμα ο άνδρας ή η γυναίκα οδηγός του οχήματος. Τα στοιχεία του ή της κατόχου του οχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού Σώματος ωστόσο οι συνθήκες για αναζήτηση στη θαλάσσια περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο έχει βρεθεί σημείωμα μέσω του οποίου ο συντάκτης του -πιθανότατα γυναίκα- αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτοκτονία.
http://www.thebest.grΣύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα,

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα. Νεότερα σε λίγο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Nafpaktianews.gr το αυτοκινητό ήταν σταθμευμένο πάνω στην Γέφυρα στο ρεύμα προς Ρίο.
http://www.nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: