Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Παναιτωλικός 2 - 0 τον Ηρακλή στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Το μεσημέρι ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε στο γήπεδό του τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της Super League.Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο με ήλιο και 14 βαθμούς θερμοκρασία.

Οι δύο ομάδες είχαν ανάγκη τους βαθμούς της νίκης κι όλα προμήνυαν ένα καλό ματς.

Τελικά μπορεί να μην προσέφεραν θέαμα αξιώσεων,όμως ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και νίκησε για μία ακόμα φορά τον Ηρακλή με 2 - 0

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα,ενώ ο Ηρακλής φάνηκε διστακτικός με βασικό σκοπό να μην δεχτεί γκολ...

Στο 19' ο Κλέσιο άνοιξε το σκορ όταν έγινε απροσδόκητα κάτοχος της μπάλας,μετά από λάθος του Κούρου που πήγε να κόψει το εξαιρετικό σουτ του Χαντάκια που κατέβασε τη μπάλα από την άμυνά του, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και εκτέλεσε υποδειγματικά τον Χουάντερσον για το 1-0.(δείτε το εδώ)

Κι ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε νωθρός,ο Παναιτωλικός στο 35' είχε ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Κούσα μετά από φάουλ.

Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Ηρακλή στο 45' όταν ο Περόνε έβγαλε κάθετα για τον Πασά,αλλά ο Κυριακίδης τον νίκησε στο τετ α τετ.Στην επόμενη φάση από σέντρα του Κυριακίδη,η κεφαλιά του Περόνε το δοκάρι του Δημήτρη Κυριακίδη!

Τέλος ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ηρακλή στην προσπάθειά του να οργανώσει το παιχνίδι του και να μπορέσει να κοντράρει τον Παναιτωλικό.

Παιχνίδι κέντρου και από τις δύο ομάδες χωρίς φάσεις μπροστά στις εστίες.

Τίποτα το ιδιαίτερο για πολύ ώρα,ώσπου στο 64' έγινε ένα σουτ από τον Ουάρντα χωρίς καμία τύχη.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε δύο αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και υπήρξε μία επιθετική δραστηριότητα απόν Παναιτωλικό στο 69' με ένα σουτ του Κλέσιο που μπλόκαρε εύκολα ο Χουάντερσον και στο 70' με τον Μαρκόβσκι, που έκανε γυριστό σουτ από καλή θέση αλλά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

Ο Ηρακλής στο 74' κατάφερε να πλησιάσει την περιοχή του Παναιτωλικού με μία κεφαλιά του Περόνε χωρίς αποτέλεσμα.

Ενα φάουλ και μία κεφαλιά του Μαρκόφσκι δεν ανησύχησαν τον Χουάντερσον και στο 83' η μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με κεφαλιά του Μπαρτολίνι από κοντά,αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε.

Στο 85'  το 2-0 για τον Παναιτωλικό μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Κλέσιο από δεξιά, ο Μαρκόφσκι από κοντά "καθάρισε" το ματς για τον Παναιτωλικό κι έκοψε κάθε ελπίδα του Ηρακλή για την ισοφάριση.(δείτε το εδώ)

Στις καθυστερήσεις ο φοβερός σήμερα Κλέσιο κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και πέφτοντας έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Λίγα πράγματα και από τις δύο ομάδες,με τον πιο κινητικό Παναιτωλικό να κερδίζει δίκαια το ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης,Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης,Μάκος, Φερέιρα (67' Καμαβουακά),Κλέσιο, Ουάρντα (76' Λεντέσμα), Πάουλο,Τομανέ 66' Μαρκόφσκι).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον,Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς,Στάμου(59' Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου,Πασάς (46' Λεοζίνιο), Κούρος, Μοντέιρο,Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: