Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στην Κατοχή είχαν μετατρέψει καφενείο σε «μίνι» λέσχη - 10 Συλλήψεις

Κατασχέθηκαν εκατοντάδες μάρκες που αντιστοιχούσαν σε χρηματικά ποσά και παιγνιόχαρτα

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».


Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων ελέγχων, συνελήφθησαν χθες (20-12-2016) το βράδυ, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός ιδιοκτήτης καφενείου και ακόμη επτά ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 24 έως 60 ετών, καθώς και δύο αλλοδαποί υπήκοοι, Αλβανίας, ηλικίας 37 και 39 ετών.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη καφενείου και των υπολοίπων εννέα δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διοργάνωσης, της διεξαγωγής και της συμμετοχής σε τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, επέτρεπε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου TEXAS HOLD ‘ EM, στους εννέα θαμώνες, στο εσωτερικό του καταστήματος του, όπου είχε εγκαταστήσει ειδικά διασκευασμένο (οβάλ) τραπέζι.

Κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν (308) μάρκες διαφόρων χρωμάτων που αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά, μία μάρκα με την ένδειξη DEALER, (53) παιγνιόχαρτα και ένα τετράδιο σημειώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Τονίζεται ότι οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: