Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Η παρέμβαση Τραπεζιώτη για το κλειστό της Αερογέφυρας κι ένα δικό μας σχόλιο


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ
«Ιδού πως η αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των δημοτικών υποθέσεων»

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ   ΔΡΑΣΗ», πραγματοποίησε το Σάββατο 20/02/2016 στον πολυχώρο “EMILEON”, εκδήλωση που αφορούσε στο παρόν και στο μέλλον του αθλητισμού στην περιοχή μας, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) κ. Ιούλιο Συναδινό
Οι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων του τόπου μας, που παραστάθηκαν εξέφρασαν άμεσα τις ερωτήσεις τους, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και διατύπωσαν τα αιτήματά τους στον Γ.Γ.Α, και έτσι δημιουργήθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης, ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον κ. Συναδινό για την πολύπαθη διαδρομή του έργου του κλειστού γυμναστηρίου της αερογέφυρας και ζήτησε από τον ΓΓΑ να πράξει τα απαραίτητα, ώστε το κλειστό γυμναστήριο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ο Γ.Γ κ. Ιούλιος Συναδινός δεσμεύτηκε και από τότε τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο της αερογέφυρας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.
Στις 17/12/2016 ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Λεωνίδα Διονυσόπουλο και κ. Σταύρο Καμμένο, επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών και εκεί ο ανάδοχος του έργου αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στην εξέλιξη των εργασιών, επιβεβαίωσε ότι ο Γ.Γ.Α ήταν απόλυτα συνεπής στα όσα είχε δεσμευτεί και ότι το έργο ολοκληρώνεται σύντομα και θα παραδοθεί μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2017.
Έτσι ένα έργο που καρκινοβατούσε και βρίσκονταν σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών, παραδίδεται επιτέλους στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
*
Σχόλιο Γηγενή Αγρινιώτη: Αγαπητέ Δημήτρη αν τόσο απλά καταφέρατε να λύσετε ένα πρόβλημα ετών της πόλης μας κάντε την ανάγκη φιλοτιμία,προγραμματίστε κι άλλες εκδηλώσεις με καλεσμένους κυβερνητικούς παράγοντες και λύστε όσα περισσότερα προβλήματα μπορέσετε...
Ετσι και θα κάνετε πράξη αυτό που γράφετε στην αρχή του δελτίου,«Ιδού πως η αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των δημοτικών υποθέσεων» και θα βάλετε παρακαταθήκη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές ,ενώ η πόλη ήδη θα δρέπει τους καρπούς της συμβολή σας!
Ισως έφτασε πλέον ο καιρός που η αντιπολίτευση θα πρέπει να ελέγχει μεν την δημοτική αρχή,αλλά και να παράγει έργο κι όχι μόνο να γκρινιάζει όπως συμβαίνει πατροπαράδοτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: