Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στο τέλος ο Ολυμπιακός δάμασε με 3 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχτηκε το μεσημέρι στο Γ. Καραϊσκάκης τον εκπληκτικό σήμερα Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Super League.

Eνας Παναιτωλικός από τα παλιά εμφανίστηκε στο γήπεδο,μια καλοκουρδισμένη μηχανή,που από την αρχή έδειξε πως θα χτυπήσει το μεγάλο της αντίπαλο μέσα στην έδρα του.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια,άλλαζε γρήγορα τη μπάλα και έμπαινε συνέχεια στην περιοχή του Λεάλι μέσα από τα δύο κεντρικά μπακ που πελαγοδρομούσαν.

Δυστυχώς στο τελευταίο δεκάλεπτο υπέκυψε 3-1 στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού,κυρίως χάρη στην είσοδο του Ντομίγκες!

Στο 10' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για τον Παναιτωλικό:Ο Ρόσα "τσίμπησε" από τον Ντα Κόστα και έφυγε μόνος απέναντι από τον Λεάλι, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι...

Στο 39' ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Παναιτωλικό,όταν Ντε λα Μπέγια έβαλε το σώμα του μπροστά από τον Ουάρντα που προσπάθησε να τον ντριμπλάρει,ενώ ήδη είχε περάσει μπροστά τη μπάλα και τον έριξε μέσα στη μεγάλη περιοχή

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 43',όταν από λάθος του Φορτούνη, ο Πάουλο έκλεψε και έφυγε μόνος με τον Λεάλι, αλλά το πλασέ του είχε παρόμοια κατάληξη με αυτό του Ρόσα,η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι!

Στο 45' ο Σεμπά γύρισε από αριστερά, σουτ του Καρντόσο στην κίνηση και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

0-0 το ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό πάλι φορτσάτο να ψάχνει το γκολ!

Στο 52' γκολ για τον Παναιτωλικό:Ο Κλέσιο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Κούσας μπροστά από τον Βιάνα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκη 0-1.(δείτε το εδώ)

Το 0-1 αποτέλεσε την αφορμή για να υπάρξουν αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου αλλά και συνθήματα και... φωνές για τον Τσόρι Ντομίνγκες,ο οποίος τελικά μπήκε κι έφερε τα πάνω κάτω!

Στο 61' γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Ανδρούτσος πάσαρε αριστερά στον Καρντόσο, εκείνος έκανε πολύ ωραία μπαλιά για τον Σεμπά, ο οποίος κινήθηκε ανάμεσα σε δυο αμυντικούς του Παναιτωλικού και με κοντινό δεξί πλασέ έκανε το 1-1.(δείτε το εδώ)

Οι αλλαγές του Μπέντο έδωσαν νέα πνοή στον Ολυμπιακό,ο οποίος με τον Τσόρι Ντομίγκες προσπαθούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ,αλλά και ο Παναιτωλικός δεν οπισθοχώρησε και πάλευε στις αντεπιθέσεις για να πάρει αυτός το τρίποντο.

Πολλές φάσεις εκατέρωθεν,αρκετά φάουλ και κίτρινες κάρτες σ' ένα εξαιρετικό ματς που όμως δεν είχε τελειώσει και στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλαξε άρδην υπέρ των γηπεδούχων..

Στο 81' σούτ του Μανθάτη έξω από την περιοχή, η μπάλα στον Κλέσιο και στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 83' ο Φιγκέιρας έφυγε από κανονική θέση και γύρισε από δεξιά, με τον Καρντόσο μπροστά σε σχεδόν άδειο τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.(δείτε το εδώ)

Λίγο μετά ήρθε το 3-1:Ο Ντομίνγκες έκανε μπαλιά από τα αριστερά, ο Φιγκέιρας έκανε το πλασέ με το δεξί, η μπάλα βρήκε και στον Τσοκάνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. (δείτε το εδώ)

Δυσκολεύτηκε πολύ στο ματς ο Ολυμπιακός, όμως έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα.Κρίμα για τον Παναιτωλικό που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι έχασε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς(72' Ντομίνγκες), Πάρντο(57' Μανθάτης), Φορτουνης(46' Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89' Μουνιός),Ρόσα (82' Κουτρομάνος), Ουάρντα (73' Ντα Ρότσα), Μαρκόβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: