Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΕΜΠΕΣΟΥ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ...


Ρεπορτάζ: Nανά Θεοδωροπούλου

Ο θάνατος παραμονεύει σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της περιοχής μας. Δρόμοι-καρμανιόλες, φονικές παγίδες σε αμέτρητα σημεία του οδικού δικτύου σκορπούν τον τρόμο και γίνονται αιτία για να χάνονται πολλές ανθρώπινες ζωές.

Η άσφαλτος «κόκκινη» και το Αγρίνιο πενθεί για τον άδικο χαμό πολλών συνανθρώπων μας, που αφήνουν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαία δυστυχήματα. 

Τελευταίο περιστατικό το τροχαίο δυστύχημα κοντά στα Διαμαντέικα, επί της επαρχιακής οδού Αγρινίου- Εμπεσού, με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου.

Και παρά τα σοκαριστικά νούμερα,και τις αμέτρητες ζωές που χάθηκαν στον συγκεκριμένο σημείο, η εικόνα του δρόμου δεν αλλάζει: Οι παγίδες παραμονεύουν και οι νεκροί αυξάνονται.

Το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα αφού επικρατεί σκοτάδι, λόγω έλλειψης φωτιστικών, η άσφαλτος είναι φθαρμένη και η λακκούβες αμέτρητες, ενώ η επικινδυνότητα αυξάνεται όταν υπάρχει βροχόπτωση.

Θα μπορούσε με λίγα λόγια να χαρακτηριστεί δρόμος μαρτυρίου, αφού λείπουν και τα προστατευτικά διαζώματα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε αρκετά σημεία. Και το χειρότερο απ όλα οι αρμόδιοι «σφυρίζουν» αδιάφορα!!!




http://agriniosite.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: