Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Στους 38 οι νεκροί από το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη! (φωτο & βίντεο)


- Αυξάνεται συνεχώς ο κατάλογος των νεκρών από το διπλό "τυφλό" χτύπημα στην Τουρκία
- 30 αστυνομικοί, επτά πολίτες και ένας ακόμη άνθρωπος η ταυτότητα του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμη είναι νεκροί
- Δεκατέσσερις από τους 155 τραυματίες βρίσκονται στην εντατική
- Το PKK κατηγορεί η Κυβέρνηση - Για "τρομοκρατική επίθεση" έκανε λόγο ο Ερντογάν - Δεκατρείς συλλήψεις μέχρι στιγμής

- Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες από το μακελειό



Ο απολογισμός της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη ανέρχεται πλέον σε 38 νεκρούς και 155 τραυματίες. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σόιλου.

Συνολικά 30 αστυνομικοί, επτά πολίτες και ένας ακόμη άνθρωπος η ταυτότητα του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμη σκοτώθηκαν στη διπλή βομβιστική επίθεση, διευκρίνισε ο Σόιλου.

"Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε λάβει, 38 από τα παιδιά του έθνους μας έχουν γίνει μάρτυρες μετά τη χθεσινοβραδινή απεχθή επίθεση", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε ότι Κούρδοι αυτονομιστές ενδέχεται να ευθύνονται για αυτή.

Παράλληλα ο Σόιλου τόνισε ότι αυτές οι ενέργειες δεν αποθαρρύνουν τους Τούρκους, αλλά αντίθετα τους φέρνουν πιο κοντά ως έθνος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Ρετσέπ Ακντάγ επεσήμανε ότι συνολικά 155 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 14 βρίσκονται στην εντατική.

Τα 45 δευτερόλεπτα του τρόμου
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε πως η διπλή βομβιστική επίθεση έγινε αρχικά με μια έκρηξη οχήματος στο οποίο ήταν παγιδευμένα εκρηκτικά την οποία ακουλούθησε επίθεση βομβιστή-καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε 45 δευτερόλεπτα μετά.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο που έχουν δημοσιευτεί 


Φωτογραφίες "μαχαιριά στην καρδιά"
Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του μακελειού. Η περιοχή δεν θα μπορούσε να θυμίζει κάτι λιγότερο από πεδίο μάχης, με νεκρούς, τραυματίες και διασώστες να συνθέτουν το σκηνικό πολέμου.

Δείτς τις φωτογραφίες - Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: