Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ομορφες εικόνες FAIR PLAY στην άγρια ζούγκλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου! - Τα στιγμιότυπα του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-0...

Απολαύστε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα,τρεις παίκτες ιππότες και...το φιλί του «φαραώ» στο «Λιλάκι»

Χτες το μεσημέρι στα Γιάννενα,στο γήπεδο των Ζωσιμάδων,ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός έδωσαν το φιλί της ζωής στο πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο,που τις τελευταίες μέρες υποφέρει τα πάνδεινα από παράγοντες και πολιτικάντηδες.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν όση μπάλα ήξεραν και μπορούσαν μέσα στο γήπεδο προσφέροντας όμορφο θέαμα,δύο εξαιρετικά γκολ και καταπληκτικές αποκρούσεις από τον Δημήτρη Κυριακίδη του Παναιτωλικού,αλλά πέρα απ' αυτό απέδειξαν στο πανελλήνιο με τη συμπεριφορά τους σε δύο φάσεις  FAIR PLAY ότι πάνω απ' όλα είναι πολιτισμένοι άνθρωποι....

Απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για να περνάνε όμορφα οι άνθρωποι,όποιας εθνικότητας και ιδεολογίας,είναι ένα παιχνίδι που ενώνει κι όχι πεδίο μάχης για να εκτονώνουν κάποιοι τα ζωώδη ένστικτά τους και κάποιοι άλλοι μεγαλόσχημοι να παίζουν τα πολιτικά και οικονομικά τους παιχνίδια.

Από μας ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός στους Ζωσιμάδες το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016.

Απολαύστε τα όμορφα στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα:

Διαβάστε απόσπασμα από άρθρο του Χρήστου Λεμονιά στο joinsports

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς, της λαμογιάς, των φουσκωτών, της βίας, της μιζέριας, της «εγκληματικής οργάνωσης» κι όλα τα συναφή, η σκηνή του Αμρ Ουαρντά(Αιγύπτιος) να φιλήσει τον μικρό γιο του Άντι Λίλα(Αλβανός) στο τέλος του ματς, αλλά και τα συγχαρητήρια των Σκόνδρα- Μανιά και Τζημόπουλου(του ΠΑΣ Γιάννινα) στις εκληκτικές αποκρούσεις του Κυριακίδη (του Παναιτωλικού), αποτελούν όαση πολιτισμού σε αυτά που βιώνουμε ως αθλητικοί συντάκτες στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

ΠΑΣ Γιάννινα κι Παναιτωλικός μάλλον «χάλασαν» την πιάτσα χθες το μεσημέρι, δείχνοντας ότι έστω κι μια μικρή ελπίδα υπάρχει στο ποδόσφαιρο μας.

Αλλά ξέχασα ας ασχοληθούμε καλύτερα με όσα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Μην ασχολείστε με αυτές τις ΟΜΑΔΕΣ που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να προσφέρουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Τα δύο FAIR PLAY όχι απλά είναι άξια σχολιασμού, αλλά είναι ΔΥΟ πολύ δυνατές εικόνες που πρέπει σήμερα να κάνουν το γύρο όλων των αθλητικών ιστοσελίδων και να είναι πρώτο θέμα στις εκπομπές.
http://www.joinsports.gr

Το φιλί του «φαραώ» στο «Λιλάκι»

Σκηνές σαν αυτή του Αμρ Ουάρντα με τον Άντι Λίλα και το παιδάκι του δεύτερου, τις χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε το ποδόσφαιρό μας...

Τόσο με το fair play των παικτών του ΠΑΣ στην εξαιρετική απόκρουση του Κυριακίδη, όσο και το φιλί του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο παιδάκι του Λίλα, είναι εικόνες που χρειάζεται το ποδόσφαιρο το οποίο βρίσκεται στην εντατική… με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Απολαύστε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: