Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Γεράσιμος Κορδάτος : "Όλοι έχουμε έναν ήρωα μέσα μας " - Που αφιερώνει τη συμμετοχή του στον 9ο Ημιμαραθώνιο


Γράφτηκε από την Βασιλεία Κοσμά

Ο Γεράσιμος Κορδάτος μίλησε στο VRES-AGRINIO.GR για τη συμμετοχή του στον 9ο Ημιμαραθώνιο, τη δεύτερη συνολικά συμμετοχή του στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της πόλης μας, και αφιέρωσε τη συμμετοχή του στο Κέντρο Ημέρας για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, με έδρα το Μεσολόγγι.

Ο κ. Κορδάτος συγκινημένος από τη δουλειά που γίνεται στο κέντρο αυτό, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να αφιερώσει τη συμμετοχή του στους ανθρώπους του Κέντρου Ημέρας για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και δήλωσε χαρακτηριστικά

" Σημασία δεν έχει μόνο ο τερματισμός αλλά ο αγώνας που γίνεται για τον τερματισμό και η συμμετοχή. Σήμερα έτρεξα για το Κέντρο Ημέρας για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, όπου η δουλειά που γίνεται εκεί είναι πολύ σημαντική.

Όλοι έχουμε έναν ήρωα μέσα μας, αλλά οι πραγματικοί ήρωες είναι αυτά τα παιδιά και οι γονείς τους και αξίζει να τους σκεφτόμαστε και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Να ευχαριστήσω τον ιδρυτή του κέντρου κο. Κουτσόπουλο και τη σύζυγό του καθώς και τον διοικητικό υπεύθυνο κο Τολιάτο και το προσωπικό που δίνουν τη ψυχή τους γι' αυτά τα παιδιά " .



http://www.vres-agrinio.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ ποιος είναι ο Γεράσιμος Κορδάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: