Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Εκπληκτική εμφάνιση και «παρθενική» νίκη στην Α΄Εθνική το Μεσολόγγι 2008 (φωτο & βίντεο)


Το Μεσολόγγι 2008 πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στην Α΄Εθνική , με σκόρ 2-1 επί του Φείδωνα Αργους.

Οι «νεοφώτιστες» ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και
πανηγύρισαν δίκαια το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Αργους, η οποία παρέμεινε χωρίς βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Με μια εξαιρετική, απ’ όλες τις απόψεις, εμφάνιση το Μεσολόγγι 2008 ΄΄γεύτηκε ΄΄ την χαρά της νίκης μετά τις 4 ήττες, και την ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στην Κρήτη, κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής στο καταπληκτικό γήπεδο του ΔΑΚ Αργους τον μαχητικό Φείδων που βρέθηκε μπροστά στο σκόρ κόντρα στην ροή του αγώνα.

Το Μεσολόγγι 2008 ήταν σαφώς ανώτερο από τίς γηπεδούχες και πήρε απόλυτα δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Είχε από την αρχή της αναμέτρησης τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα,είχε τρία δοκάρια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν επέτρεψε στη επίσης νεοφώτιστη ομάδα του Αργους να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της. Η μόνη φορά που απειλήθηκε ήταν στην φάση του γκολ που προήλθε από λάθος της άμυνας.

Το φιλμ του αγώνα:


Στο 2΄ σε σέντρα-σούτ της Βάτσικα αποκρούει η Γιαννακούλη πρό της Γιαννακά...
Στο 10΄ωραία εναλλαγή των παίκτριών του Μεσολόγγι 2008 με την Καπνίση να σουτάρει απο καλή θέση άουτ..
Στο 21΄η 13χρονη Βάτσικα ΄΄κλέβει ΄΄ την μπάλα αλλα απο καλή θέση νικήθηκε απο την διεθνή πορτιέρο του Φείδωνα Γιαννακούλη..
Στο 23΄εντυπωσιακό μπάσιμο της Πούλιου αλλα απο κοντά σουτάρει για να αποκρούσει και πάλι η Γιαννακούλη.
Στο 27΄μετά απο ένα φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχες και σύγχυση στην άμυνα του Μεσολόγγι 2008 η Καραγιάννη με κοντινό διαγώνιο σούτ κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια το Μεσολόγγι 2008 έβγαλε αντίδραση με δυο γκολ σε τρία λεπτά!!!!!!
Στο 30΄μετά απο καλοκτυπημένο κόρνερ της Βέρρα η προωθημένη Γεωργαρά με διαγώνιο σούτ και αφού η μπάλα στην γραμμή θα κτυπήσει και σε αμυντικό και γίνεται γρήγορα το 1-1.

Στο 32΄ η Βέρρα εκτελεί απο πλάγια φάουλ και η προωθημένη Γιαννακά με κοντινό σούτ κάνει το 1-2, και φέρνει τα πάνω-κάτω στην ομάδα του Φείδωνα.

Στο 37΄η Ρούλα Πούλιου ΄΄σερβίρει ΄΄έτοιμο γκόλ στην επερχόμενη Μαρκουτσά Δ. που αστοχεί στο σούτ που επιχείρησε..
Στο β΄ημίχρονο άρχισε ένα απίστευτο κρεσέντο χαμένων ευκαιριών από την πλευρά του Μεσολόγγι 2008...
Στο 50΄η Ρ. Πούλιου σουτάρει ελάχιστα άουτ..
Στο 62΄καταπληκτική ασίστ της Βέρρα, η Ρ. Πούλιου προλαβαίνει την έξοδο της Γιαννακούλη πλασσάρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης η Γιαννακούλη αποκρούει ενστικτωδώς το νέο σούτ της Πούλιου...
Στο 66΄μετά απο συνεργασία των Καπνίση -Πούλιου Ρ. δυνατό σουτ της δεύτερης αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνία η Γιαννακούλη σε κόρνερ πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα..
Στο 73΄σε μπαλιά της Μαρκουτσά Δ. η Ρ.Πούλιου φεύγει μόνη της αλλα και πάλι η Γιαννακούλη κέρδισε την μονομαχία αφου απέκρουσε το πλασέ της ΄΄κάπταιν ΄΄ του Μεσολόγγι 2008..
Στο 78' η διακριθείσα Βέρρα απέφυγε με ωραίο τρόπο τρείς αντίπαλες παίκτριες αλλα το σούτ που επιχείρησε γλείφει το κάθετο δοκάρι και να φεύγει αουτ.
Στο 81΄ωραία ανάπτυξη απο τις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 και αφού οι Καπνίση -Πούλιου συνεργάστηκαν άψογα η Πούλιου βγάζει με ασίστ την Βατσικα απέναντι απο την Γιαννακούλη αλλα σουτάρει άουτ.
Στο 84΄σε μπάσιμο της Καπνίση και γύρισμα στην επερχόμενη Πούλιου που απο δύο μετρα !!! δεν καταφέρνει να κάνει το 1-3.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε όλα τα μέλη της ομάδας να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα...

Καλή η διαιτησία του Παν. Κακρίδη και των βοηθών του Θεοδωρόπουλου Βασ. και Κλεπετσάνη Α.[ΕΠΣ Κορίνθου].

Φειδων Αργους: Γιαννακούλη,Leka[90+1΄Κοδελά],Κατσικάρη,Καρπαθά,Xhinani,Κουσκούνη[81΄Κυριακοπούλου],Λουκά,Τριμπόνια ,Λάμπρου,Καραγιάννη,Porsul[ 70΄ Huka].

Μεσολόγγι 2008: Νταβαντζή,Γρομητσάρη,Γιαννακά,Μαρκουτσά Δ.,Γεωργαρά,Ευθυμίου,Βάτσικα [85΄Αυγέρη],Πρασσά, Πούλιου Ρ.[90+2΄Αναγνωστοπούλου],Βέρρα [90+3΄Λίπο],Καπνίση Μ.[90΄Μόκκα Μ.]

 Ταξίδι έκανε απο την Σαντορίνη ο πρόεδρος του Μεσολόγγι 2008 κ. Καρακώστας Ευάγγελος για να βρεθεί κοντά στην ομάδα.Στην φωτογραφία διακρίνεται με τον βετεράνο Μεσολογγίτη αμυντικό Κυρίτση Χρήστο, κάτω απο το πανό που κρέμασαν στην κερκίδα του ΔΑΚ Αργους..με λογότυπο συμπαράστασης απο το νησί των Κυκλάδων !!!!!!!!













Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα στο mesologgisport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: