Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Μήνυση στον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη έκανε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής! (βίντεο)

Αναβλήθηκε ξανά η Δίκη

Για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 09.00 αναβλήθηκε η  δίκη  στο Εφετείο του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής,όπου σπούδαζε ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης,λόγω παρέλευσης του ωραρίου όπως και την Τρίτη.

Ο πρώην διευθυντής   πρωτόδικα είχε καταδικαστεί  σε 2 έτη με 3ετή αναστολή , για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση ,ενώ    η υπεύθυνη της Εστίας της Σχολής που βαρύνονταν με την ίδια κατηγορία είχε αθωωθεί ,όπως είχε αθωωθεί και ο πρώην υπουργός  Χρήστος Μαρκογιαννάκης που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή κ.Αλέξης Κούγιας ζήτησε απο τον πρόεδρο του δικαστηρίου ,να οριστεί όσο το δυνατόν  πιο κοντινή ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης ,προβάλλοντας ως επιχείρημα το εργασιακό πρόβλημα που έχει προκαλέσει η πρωτόδικη απόφαση στον πελάτη του ,αφού  δεν εργάζεται .


Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν σχεδόν όλοι οι μάρτυρες που επρόκειτο να καταθέσουν , οι γονείς του Βαγγέλη   και η αδερφή του .
 Η οικογένεια του Βαγγέλη  απο την πλευρά της που  βρίσκεται  για μια περίπου εβδομάδα στα Ιωάννινα , ζήτησε   να μετατεθεί η δίκη για  αργότερα υπογραμμίζοντας  το πόσο πολύ τους έχει επιβαρύνει η πολυήμερη διαμονή στα Ιωάννινα .

Τελικώς η δίκη σε β βαθμό ορίστηκε για την επόμενη Πέμπτη ,στις 09.00 το πρωί .
Ενα απρόσμενο περιστατικό ακολούθησε στη συνέχεια, όταν η οικογένεια του Βαγγέλη  συνοδευόμενη απο συγγενείς και φίλους απο την ΑΘήνα και την Κρήτη συνάντησε τον πρώην διευθυντή της Σχολής στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου ,πίσω απο το κτήριο της Περιφέρειας  και πλησίον του ξενοδοχείου όπου διαμένουν .

Ο πατέρας του άτυχου  Βαγγέλη Γιακουμάκη , κάτω απο την έντονη ψυχολογική και συναισθηματική πίεση  του επιτέθηκε , χτυπώντας τον με μπουνιές ,ενώ  το επεισόδιο  έλαβε τέλος χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Στη συνέχεια ο πρώην διευθυντής   σε άσχημη  επίσης ψυχολογική κατάσταση  ,μετέβη μαζί με τον ένα εκ των δύο συνηγόρων του ,στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων , όπου και υπέβαλλε μήνυση εις βάρος του Ανδρέα Γιακουμάκη ,΄κατι που επιβεβαίωσε  στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Σπύρος Μποροδήμος.


Σημειώνεται πως ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής   κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και δεν σχετίζεται άμεσα  με τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Οπως υπογράμμισε σε δηλώσεις το πρωί ο κ.Κούγιας ,ο κατηγορούμενος μετά τον Βαγγέλη  είναι το δεύτερο μεγάλο θύμα που καλείται να αποδείξει την αθωότητά του.
http://www.epirus-tv-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: