Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Θρίλερ στην Κέρκυρα με μυστηριώδη εξαφάνιση νεαρού - Οι τελευταίες κινήσεις του (φωτο)


Στο κόκκινο η αγωνία για τον αγνοούμενο νεαρό. Η εξαφάνισή του έχει προβληματίσει στις αρχές στην Κέρκυρα, τους συγγενείς αλλά και τους κατοίκους της περιοχής...

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 32χρονου άνδρα που αγνοείται από νωρίς χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Λιαπάδων στην Κέρκυρα.
Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος, που φέρεται να πάσχει από προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε, το μεσημέρι, όταν απομακρύνθηκε από τους γονείς του, που είχαν πάει στα κτήματα τους προκειμένου να μαζέψουν ελιές.
Μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να τον βρουν, οι γονείς του, κάλεσαν άμεσα για βοήθεια. Από το απόγευμα αστυνομική δύναμη, ισχυρή πυροσβεστική δύναμη δύο ομάδες εθελοντών διασωστών και συγγενείς του 32χρονου, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον εντοπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.
Το δύσβατο της περιοχής και το πυκνό σκοτάδι που επικρατεί δυσχεραίνει την μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 32χρονου, ενώ όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος «οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και το πρωί αναμένεται να συμμετέχει και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να βρεθεί ο 32χρονος».

Οι εικόνες από τις έρευνες στην Κέρκυρα


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, corfutvnews.gr,http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: