Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Νεκροί δυο κυνηγοί σε Ανάβρα και Θήβα - Τους πρόδωσε η καρδιά τους

Άφησαν την τελευταία τους πνοή κυνηγώντας στο βουνό...

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την ώρα που μαζί με φίλους και συγγενείς τους είχαν πάει για κυνήγι. Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) το ένα στην ορεινή Ανάβρα (Γούρα) και το άλλο κοντά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας στη Θήβα.

Το πρώτο αφορά το θάνατο 61χρονου από τη Μαντασιά Δομοκού, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου στην Όθρυ. Όταν μετά το καρτέρι δεν εμφανίστηκε στην παρέα άρχισαν να τον αναζητούν και δυστυχώς γρήγορα διαπίστωσαν αυτό που φοβόντουσαν, ότι ο φίλος τους ήταν νεκρός προδομένος από την καρδιά του.

Ο 61χρονος είχε ιστορικό με την υγεία του έχοντας υποβληθεί παλαιότερα σε εγχείρηση, ωστόσο η αγάπη του για το κυνήγι τον έφερνε στη φύση και σε μεγάλα υψόμετρα κάτι που του στοίχισε τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στο χωριό της Μαντασιάς. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η άλλη δυσάρεστη είδηση έρχεται από τη Θήβα και τα «καρτέρια» στον Ελικώνα, όπου ένας 58χρονος μαζί με συγγενείς του είχε πάει για κυνήγι το πρωί της Τετάρτης.

Περίπου στις 13:40’ συγγενής του τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του 58χρονου προήλθε από παθολογικά επίσης αίτια.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Θήβας.
http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: