Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΡΑΜΑ στην ΠΑΤΡΑ: Εκοψαν το ρεύμα σε γιαγιά που ζει με μηχάνημα οξυγόνου και συνέλαβαν ο γιος της


Η κυρία Νίκη Μούζου θα ζήσει πλέον χωρίς ρεύμα έστω και αν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή της. Ζει με οξυγόνο. Τι θα κάνει τώρα; Κανείς δεν γνωρίζει.

Πάντως το μηχάνημα που την συντηρεί δεν μπορεί να δουλέψει. Ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης. Την πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης.

Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έκοψαν το ρεύμα. Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο της εγγόνια, ανήλικα, και ήλθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος. Πάνω από 10.000 ευρώ.

Οπως μας είπε δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταϊσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα. Η γειτονιά ξεσηκώθηκε. Οπως μας είπαν είναι και άλλα χαμόσπιτα χωρίς ρεύμα στη συνοικία.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: