Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος,σε ξενοδοχείο οι πληγέντες (φωτο)


Ο δήμος Μεσολογγίου γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από χθες το Μεσολόγγι μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε βασικές υποδομές, κατοικίες αλλά και σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.

Μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι του Μεσολογγίου δε δίστασαν να βγουν ακόμα και με βάρκες στους δρόμους οι οποίοι είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμια.



Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, ο δήμος Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους λόγω της κακοκαιρίας αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους.



Άλλα δημοτικά διαμερίσματα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι του Αιτωλικού και οι τοπικές κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Ευηνοχωρίου, Αγίου Θωμά και Σταμνών. 

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, έκανε χθες λόγο για πρωτοφανή όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: