Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαούρτωσαν τον πρώην βουλευτή Θανάση Οικονόμου στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής

Αναρχοσυνδικαλιστές που αντιδρούν στη διοργάνωση “Λευκής Νύχτας”

Στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, κατά την έναρξη του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού IoanninaTV με παρουσιαστή τον Βλάση Ντόκα και ενώ είχε
καλεσμένο του τον Θανάση Οικονόμου, πρώην βουλευτή και γνωστό επιχειρηματία των Ιωαννίνων, αναρχοσυνδικαλιστές (όπως αυτοαποκαλούνται) της “Ελευθεριακής Ένωσης” που αντιδρούν στη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” έκαναν LIVE εισβολή και ολιγόλεπτη κατάληψη στο studio.

Ξεδίπλωσαν πανό στο πλατό που έγραφε: «Όχι στο ξεχείλωμα του ωραρίου - διαδήλωση ενάντια στην διοργάνωση “Λευκής Νύχτας”» ενώ ταυτόχρονα φώναζαν συνθήματα. Παράλληλα έδωσαν στο κοντρόλ βίντεο, το οποίο απαίτησαν να παίξει.

Ο αναίτια άτυχος της εισβολής ήταν ο πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος μαζί με τους δημοσιογράφους ήταν ο καλεσμένος στο στούντιο.

Οι καταληψίες τον αναγνώρισαν και επειδή όπως ανέφεραν «την περίοδο που ήταν βουλευτής (2009-2011) ψήφισε και τα δυο μνημόνια λιτότητας και επίθεσης στους εργαζόμενους», έγινε κατά τους καταληψίες …«συμβολικά αποδέκτης λίγων γιαουρτιών… για να του υπενθυμίσουμε πως αυτός και οι όμοιοί του, καλά θα κάνουν να προσέχουν όταν κυκλοφορούν, γιατί οι δρόμοι αυτής της μικρής πόλης, είναι γεμάτοι με προλετάριες και προλετάριους οργισμένους που δεν είναι διατεθιμένοι/ες να ξεχάσουν».

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Βλάσης Ντόκας διατήρησε την ψυχραιμία του και χειρίστηκε το όλο θέμα με εξαιρετικό τρόπο. Έτσι μετά από λίγα λεπτά τα μέλη της “Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης” αποχώρησαν και επανήλθε η ομαλή ροή του σταθμού.

http://epirusin.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση, ο Οικονόμου δεν έχει απλά προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ όπως γράφει η ανακοίνωση, αλλά έχει καταφέρει και είναι ήδη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ βαθιά μάλιστα. Για να μη καρφώνεται όμως ο ίδιος, κάποιος κολλητός του και στενός συνεργάτης του, έχει παραχωρηθεί με υποσχετική και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΣΥΡΙΖΑ και ως δούρειος ίππος ακούει, βλέπει, μαθαίνει και μεταφέρει τα πάντα χαρτί και καλαμάρι στο αρχηγείο στο γυαλί καφενέ. Από εκεί διαβιβάζονται στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και φυσικά και στη γκόμενα στο ΠΟΤΑΜΙ. Στο μεταξύ, πουλάει και το παραγοντιλίκι του στους ιθαγενείς περνώντας και κάνα ρουσφέτι.