Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Θρήνος στο Καρπενήσι για τον 17χρονο Γιώργο Γιόγιο (βίντεο)


Ένας άγγελος πέταξε ψηλά ...βυθίζοντας στο πένθος το Καρπενήσι, γιατί ο 17χρονος Γιώργος ήταν γνωστός σε όλους και αγαπητός , τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του. 

Ο Γιώργος Γιόγιος, εδώ και ένα χρόνο έδινε με περίσσια αξιοπρέπεια τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, μάχη ζωής. Την πιο δύσκολη, την πιο άδικη και την πιο άνιση, όπως αποδείχτηκε.

Άριστος μαθητής, άριστος αθλητής,από τον Οκτώβριο πέρισυ όπου διαγνώστηκε η λευχαιμία, μέχρι και χθές ήλπιζε ότι τα είχε καταφέρει. Tον τελευταίο μήνα έκανε χημειοθεραπείες στην Αθήνα, όπου είχε μετακομίσει μόνιμα με τους γονείς και την αδερφή του.

Μιλώντας καθημερινά με τους φίλους του, είτε μέσα από το facebook, είτε τηλεφωνικά πίστευε ότι ήταν νικητής. Έκανε όνειρα για τη ζωή...να συνεχίσει από εκεί που την διέκοψε ξαφνικά και να ξαναζήσει όμορφες στιγμές στο γήπεδο από την θέση του τερματοφύλακα!!

Δυστυχώς όμως , εντελώς ξαφνικά συνέβη το μοιραίο για τον νεαρό Γιώργο. Έφυγε για πάντα...

Οι συμπατριώτες του Ευρυτάνες τον συνόδεψαν στις 2.00 το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καρπενησίου. Η οικογένειά του αντί στεφάνων, απηύθυνε έκκληση να ενισχυθεί το σωματείο στήριξης παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Καλό Ταξίδι Γιώργο...που βιάστηκες να πετάξεις ψηλά!!!



http://lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: