Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Εδώ Παππάς,εκεί Παππάς... που είναι η τροπολογία; - Την έφαγε νύχτα η "μαρμάγκα" Βούτσης (βίντεο)


Η τροπολογία του πανίσχυρου μέχρι τα μεσάνυχτα Νίκου Παππά για το κλείσιμο των καναλιών που δεν πήραν άδεια και τη φυλάκιση όσων δεν συμμορφωθούν αποσύρθηκε άρον άρον μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μία δυναμική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής.

Η παρέμβαση του Νίκου Βούτση,που καπέλωσε-εξουδετέρωσε τον "στρατηγό" Παππά μέσα στην άγρια νύχτα,για να γίνει προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ υπήρξε καταλυτική και ανάγκασε τον υπαρχηγό του κυρίου Τσίπρα να  αποσύρει το φιρμάνι του και να υποστεί την πρώτη ήττα και ο ίδιος και κυβέρνηση που έσπευσε να στηρίξει να αυταρχική τροπολογία του.

Όλα πλέον είναι στον... αέρα για τις τηλεοπτικές άδειες!΄

Η κυβέρνηση υπέστη μία ακόμα ήττα,μετά το φιάσκο Καλογρίτσα και μοιάζει να βολοδέρνει και να παραπατάει,αφού χτυπάει μια στο καρφί και μια στο πέταλο χωρίς συγκεκριμένο στόχο, βιαστικά και πρόχειρα... λες κι έχει συμβόλαιο με ημερομηνία αποπεράτωσης  του έργου αναδιανομής της τηλεοπτικής πίτας,αλλά και μηχανισμού κυβερνητικής προπαγάνδας.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα το βράδυ της Παρασκευής, ο Νίκος Παππάς κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για τα κανάλια που δεν πήραν άδεια,η οποία εκτός από το κλείσιμο των καναλιών  πέντε μέρες μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ προέβλεπε και ποινές φυλάκισης για όσους δεν υπακούσουν στις διαταγές του !!!

Λίγο μετά υπήρξαν οι σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων που μιλούσαν για φασισμό και πραξικόπημα,ενώ βγήκε και ανακοίνωση από του Μαξίμου που κάλυπτε την αυταρχική τροπολογία Παππά κι έφτασαν περασμένα μεσάνυχτα για να πέσει η "σφαλιάρα" στο "στρατηγό" Νίκο Παππά από τον πρόεδρο της Βουλής.

Τι δήλωσε τη νύχτα ο Νίκος Παππάς με την ουρά στα σκέλια


"Είχα, πριν από λίγο, επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κύριο Νίκο Βούτση.Μου εξέφρασε την άποψη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Αυτό και θα κάνουμε.

Είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων. Τόσο για τη συγκρότηση της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής, του ΕΣΡ, όσο και για τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Ήρθε η ώρα, νομίζω, όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων συμφερόντων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: