Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ρομά επιτέθηκε με φορτηγό σε αστυνομικούς


Ιδιαίτερα σοβαρό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε νυχτερινές ώρες στο Αγρίνιο. 33χρονος Ρομά οδηγώντας φορτηγό όχημα για να αποφύγει μπλόκο δεν δίστασε να επιχειρήσει με αυτό να εμβολίσει τους αστυνομικούς ενώ από τύχη κάποιος εξ΄αυτών δεν τραυματίστηκε.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες στις 21.00 στο ύψος της Μεγάλης Χώρας,

Συγκεκριμένα, αρχικά το όχημα εντοπίστηκε να κινείται χωρίς πινακίδες στο ύψος του κόμβου του ΔΑΚ και αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο πάτησε γκάζι για να εξαφανιστεί.

Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη ενώ αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν περίμεναν το όχημα στο ύψος της Μεγάλης Χωρας όπου έγινε η απόπειρα εμβολισμού τους από τον αδίστακτο 33χρονο.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και στον έλεγχο που ακολούθησε σε αυτό εντοπίστηκε και ένας κλεμμένος κινητήρας.

Ο 33χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, κλοπή και απείθεια και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Νεώτερη ενημέρωση- Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Μεγάλη Χώρα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας στον κόμβο Εθνικού Σταδίου στο Αγρίνιο, ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο δεν έφερε τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, μη συμμορφωμένος σε σήμα στάσης που του έκαναν.

Κατόπιν αναζητήσεων το όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και ο δράστης αποπειράθηκε με την χρήση του να προκαλέσει επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους αστυνομικούς. Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκε ένας (1) κινητήρας ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αποτελεί προϊόν κλοπής που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 17/10/2016.

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: