Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο Παναιτωλικός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (φωτο & βίντεο)


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στην αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού που πραγματοποίησαν επίσκεψη στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας με τους μαθητές της περιοχής. 

Οι ποδοσφαιριστές Κούσας, Κουτρομάνος, Κυριακίδης, Λεντέσμα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης και το μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Σπύρου, εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Παναιτωλικός σ΄ αυτή την εκδήλωση, η οποία είχε ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς οι εγκαταστάσεις του Σχολείου στέγασαν στο παρελθόν δραστηριότητες των Νυχτερινών Σχολών που λειτούργησε ο Παναιτωλικός από το 1926 έως το 1983.

Ο διευθυντής του Σχολείου κ. Λιάτσος και το εκπαιδευτικό προσωπικό καλωσόρισαν τους επισκέπτες τους και αναφέρθηκαν στη δράση του Παναιτωλικού και πέραν του αθλητισμού.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το μοναδικό και σημαντικό έργο του Παναιτωλικού στον τομέα της εκπαίδευσης και της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία. Διανεμήθηκε εικονογραφημένο έντυπο με την ιστορία του Τίτορμου και προσφέρθηκαν στο Σχολείο φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, λάβαρο του Παναιτωλικού και μπάλες.

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και έζησαν την εμπειρία της επαφής με τη νεολαία του Αγρινίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video από την εκδήλωση:



Δεν υπάρχουν σχόλια: