Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τι είναι η γράνα και τι σχέση έχει με τον Βύρωνα Πολύδωρα;(απολαυστικά βίντεο)

Τα πήρε στο κρανίο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Οπως ήδη γνωρίζουμε από το μεσημέρι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ευρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο "Ξέθαψε" τον 70χρονο Βύρωνα Πολύδωρα (πρόεδρος ΕΣΡ) για να παραμείνει στην εξουσία!

Από κει και μετά όμως άρχισε ένα τρελό πανηγύρι,αφού και η ίδια η Ν.Δ. θεωρεί ακατάλληλο το πάλαι ποτέ πουλέν της.

Κι ήρθε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης να σχολιάσει με πολύ έντονο ύφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την εν λόγω επιλογή Πολύδωρα, απειλώντας ξεκάθαρα την κυβέρνηση γράφοντας:«Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως»

Μία ανάρτηση όμως που λίγο μετά κατέβηκε για να μείνουν οι παρακάτω δύο εκ των οποίων η μία αναφέρει τη γράνα και τον Θωμά Μάτσιο!!!




Και καλά τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Θωμά Μάτσιο τον ξέραμε για την ευφράδειά του,η γράνα όμως τι είναι;

Αντιγράφουμε από την σελίδα slang.gr/
Είναι θλιβερό γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων αγνοούσαμε την βουκολική λέξη γράνα μέχρι τον Απρίλιο του 2009,όταν ο ευφραδής Βύρων Πολύδωρας (επινοητής του Στρατηγού Ανέμου και της ασύμμετρης απειλής) αποφάσισε να μας την υπενθυμίσει και να της δώσει νέα διάσταση με μια εξαίσια αγόρευσή του στη Βουλή από την οποία το μόνο νόημα που βγαίνει είναι πως γράνα θα πει υδραγωγός. Όλα τα υπόλοιπα λεγόμενά του μάλλον σε χαζό τριπάκι φέρνουν και η αποκρυπτογράφησή τους χωρίς τη λήψη ναρκωτικών είναι μάταιη και ουτοπική.

Ακούστε τον ίδιο το Βύρωνα Πολύδωρα να μιλάει στη Βουλή για τη γράνα


Η λέξη γράνα λοιπόν είναι σλαβικής προέλευσης, ενσωματώθηκε στην ελληνική γλώσσα στα μεσαιωνικά χρόνια, χρησιμοποιείται ιδιωματικά και όντως θα πει υδραγωγός, αλλά και χαντάκι.

Η εν λόγω αγόρευση/διδασκαλία του Πολύδωρα έγινε αυτό που λέμε instant classic και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της καλτ κληρονομιάς μας μαζί με την επική τελευταία εκπομπή του καναλιού 67, το άσμα «Άντε σπάσε ρε μαλάκα» από την ταινία «Καμικάζι αγάπη μου», τον παράγοντα Εδεσσαϊκού και τα τόσα άλλα μνημεία του νεοελληνικού πολιτισμού.

Τα της γράνας αναλύει και ο Μπογδάνος λίγο πριν αρχίσει συνέντευξη με τον Βύρωνα Πολύδωρα


Κι αυτός είναι ο Θωμάς Μάτσιος του Εδεσσαϊκού που επίσης προτείνει για το ΕΣΡ ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης που τα πήρε στο κρανίο με την επιλογή της κυβέρησης


Αν μη τι άλλο οι "αριστεροί" κυβερνώντες" προσφέρουν άφθονο γέλιο στο λαό!!!!
Τα tweet με τις έξυπνες ατάκες από τον FirFirikos1

Δεν υπάρχουν σχόλια: