Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος με το σκεπάρνι – Επιτέθηκε και έφτυσε δημοσιογράφους (φωτο)


Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 34χρονος από την Πέτρα Πρέβεζας, αφού σήμερα μετά την απολογία του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το πρωί οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πρέβεζας, ο 34χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του, όταν την περασμένη Δευτέρα την είχε χτυπήσει με σκεπάρνι στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο ήταν εριστικός κατά δημοσιογράφων κατά των οποίων κινήθηκε και τους έφτυσε.Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον συγκράτησαν και στην συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Ο 34χρονος την ώρα της αποχώρησης από τα δικαστήρια και ενώ ήταν μέσα στο περιπολικό ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Ωστόσο παρέμεινε πολύ λίγο.

Εχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Πριν από έναν μήνα περίπου, είχε συλληφθεί μαζί με άλλα έξι άτομα, που συγκροτούσαν την "συμμορία" του Λούρου που έχει στο ενεργητικό της, κλοπές, ληστείες και εκβιασμούς, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 27χρονη, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε με σκεπάρνι στο κεφάλι και στον αυχένα.
Με πληροφορίες από pameprevezaepiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: