Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Δίωξη σταμάτησε στα σύνορα πάνω από μισό τόνο χασίς! - Σύλληψη στην Ιόνια οδό για μεταφορά ναρκωτικών


Πάνω από μισό τόνο χασίς και τέσσερα κιλά χασισέλαιο, σταμάτησαν στην οριογραμμή άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, αποτρέποντας έτσι να περάσει στο εσωτερικό της χώρας μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά είχαν αποκρύψει Αλβανοί σε χαράδρα, πάνω στα σύνορα, στην περιοχή των Δρυμάδων. Μάλιστα από το αλβανικό έδαφος παρακολουθούσαν διακριτικά την καβάντζα που είχαν δημιουργήσει με σκοπό τα ναρκωτικά να παραληφθούν από άλλα άτομα και να μεταφερθούν στο εσωτερικό.

Το σημείο όμως όπου είχαν αποθηκευτεί οι ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Έτσι σήμερα, μετά από επιχείρηση που έγινε κατέσχεσαν 302 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 569 κιλών καθώς και τρία δοχεία με χασισέλαιο, περίπου 3,9 κιλών.
http://www.epiruspost.gr/

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην Ιόνια οδό  που μετέφερε ναρκωτικά με το ΚΤΕΛ

Σήμερα το μεσημέρι, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του κόμβου της Ρίγανης Αγρινίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ακινητοποίησαν υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που εκτελούσε δρομολόγιο με κατεύθυνση προς Πάτρα και σε έρευνα που ενήργησαν στις αποσκευές του 28χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε νάιλον ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 5.494 γραμμαρίων.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, κατά τη σύλληψη του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του, προέκυψε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: