Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΑΚΡΑΤΑ: Νεκρός εργάτης από το Πακιστάν σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Ο άτυχος εργάτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ασφαλτόστρωσης του δρόμου, στη διαδικασία σκυροδέτησης.

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στις 12:50 στο έργο της Ολυμπίας Οδού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ένας εργάτης καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο τσιμεντένιο κομμάτι στο εργοτάξιο της Πατρών - Κορίνθου κοντά στον κόμβο της Ακράτας.

Πρόκειται για συμπληρωματικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στη "Ολυμπία Οδό", από τις κατασκευάστριες εταιρείες του δρόμου.

Από την αστυνομία συνελήφθη ο υπεύθυνος του εργοταξίου.

Ο άτυχος 36χρονος Μουχαμάτ Μουσάμ από το Πακιστάν είναι το θύμα που βρήκε τραγικό θάνατο στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού του κατασκευαστικού Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, ο εργάτης βρισκόταν κάτω ακριβώς από μεταλλότυπο και την ώρα που τον έβγαζε ο γερανός κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί του όμως πλέον ήταν ήδη πολύ αργά.Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το tempo24.gr μίλησε με την πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου η οποία δήλωσε:

"Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου. Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία.

Ευθύνη έχουν όλοι, όταν δεν τηρείται το σχέδιο ασφαλούς εργασίας. Ζητάμε την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών υγείας και ασφάλειας".

Κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ. ο χειριστής του γερανού και ο υπεύθυνος του εργοταξίου.

Πρόκειται για το δεύτερο εργατικό δυστύχημα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: