Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Αγρινίου


Από τα ξημερώματα σήμερα σημειώνονταν πολύωρες διαδοχικές διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου.

Πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε σε ένα τμήμα του
Αγρινίου αλλά και σε όμορες περιοχές, προς Δοκίμι, Νέαπολη κ.α. το πρωί.Η διακοπή διήρκεσε από τις 04:00 περίπου τα ξημερώματα έως και της 11:30 ενώ προκλήθηκε από βλάβη στο υπόγειο δίκτυο μέσης τάσης στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου. 

Οι διακοπές ρεύματος συνεχίστηκαν και το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου:Χαρακτηριστικό είναι πως για ώρες , από τις 15:50  και μετά, κεντρικές περιοχές της πόλης έμειναν χωρίς ρεύμα με αυτό να επανέρχεται σταδιακά και να μην έχει ακόμη αποκατασταθεί πλήρως σε όλα τα σημεία . Και τις πρωινές ώρες επίσης σημειώθηκαν διακοπές σε μεγάλο τμήμα της πόλης , πέριξ του δικαστικού μεγάρου.

Τα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που παρουσιάστηκαν σήμερα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή,προκάλεσαν δυσχέρειες και διαμαρτυρίες των κατοίκων. H Πυροσβεστική μάλιστα έσπευσε για τρεις απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Οι διακοπές προκλήθηκαν από βλάβες στο υπόγειο δίκτυο μέσης τάσης. Η πρωινή βλάβη εντοπίστηκε στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου ενώ η μεσημεριανή στο δίκτυο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: