Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη


Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Θήρας,στην Κυψέλη,στο κέντρο της Αθήνας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ η άτυχη
γυναίκα παρουσίασε κάποιες επιπλοκές και μετήχθη στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και κατέληξε.

Η Νανά Καραγιάννη πάλευε εδώ και χρόνια με την νευρική ανορεξία.

Το άψυχο κορμί της βρήκε συγγενής της, ο οποίος δεν είχε επικοινωνία μαζί της τις τελευταίες ώρες και είχε ανησυχήσει.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

Μέσα Ιουνίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις με την ίδια να ενημερώνει τη μαμά της μέσω social media πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook έγινε το πρωί της Δευτέρας κι έκτοτε δεν είδαμε καμία της κίνηση της, γεγονός ανησυχητικό καθώς η ίδια ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Νανα Καραγιάννη: Την βρήκαν νεκρή στο σαλόνι. Η σορός στην Βουλγαρία για αποτέφρωση

του Νάσου Γουμενίδη

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Μιλούσα μαζί της την προηγιούμενη εβδομάδα και μου έλεγε ποσο πολύ θέλει να επιστρέψει στην δουλειά απο τον Σεπτέμβριο και μου έγε πώς παρά το γεγονός ότι ήταν περήφανη να ζητήσει δουλειά θα ήθελε πολύ να κάναμε μαζί ραδιόφωνο. Δεν είμαι εδώ για να κάνω επικήδειο. Της αξίζουν πολλά περισσοτερα απο όλα αυτά. Είμαι εδώ για να γράψω την αλήθεια για έναν άνθρωπο που λάτρευα. Για το μυαλό της, την οξυδέρκειά της, το χιούμορ, την ταχύτητα της σκέψης της.

Γνώρισα τη Νανούκα πρίν απο 10 χρόνια. όταν έτυχε να δουλέψω ως αρχισυντάκτης στον Πρωϊνο καφέ. Λίγους μήνες μετά μπήκε στο σκοτάδι της. Και μπήκε στο σκοτάδι της γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί κάποιες χυδαίες συμπεριφορές ανθρώπων της πιάτσας. Συμπεριφορές φορτικές. Συμπεριφορές άδικες. Και τι έκανε; Ξεσπούσε στον εαυτό της.

Μιλούσαμε συχνά. Μιλούσαμε με τις ώρες όταν οι ιδιοκτήτες του ραδιοφώνου που σάρωνε της έδειξαν μια μέρα την πόρτα εξόδου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Όταν της υποσχόταν πολλοί δουλειές αλλά όταν την έβλεπαν απο κοντά έδειχναν με τους μορφασμούς τους τον ρατσισμό τους και το έλλειμα παιδείας τους. Απέναντι σε ποια; Απέναντι σε ένα κορίτσι που αρρώστησε επειδή τα έβαλε με τον εαυτό της.

Ένα κορίτσι που τους τελευταίους μήνες έψαχνε τρόπο για να ζήσει στο «σπίτι του ηθοποιού». Διότι όλοι οι δήθεν φίλοι την είχαν παρατήσει. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ ρε αλάνι. Δεν θα ξεχάσω αυτη τη βραχνή φωνή που είχε επηρεαστεί απο την πτώση όλων των οργάνων σου και ακόμη και γι΄αυτό έκανες πλάκα…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου. Την τρέλα σου. Την συναδελφικότητά σου. Τα παράπονα σου… την αγέρωχη ψυχούλα σου.

Για την ιστορία κι επειδή είμαι υποχρεςωμένος να το γράψω μοιράζομαι μαζί σας αυτά που μου είπανε πρίν απο λίγο για την εικόνα που συνάντησαν οι συγγενείς της όταν μπήκαν στο σπίτι της στην Κυψέλη. Η Νανά καθισμένη στην πολυθρόνα της, τσιγάρα σκόρπια δίπλα της, ανοιχτή η τηλεόραση κι εκείνη με μαζεμένα πόδια. Σαν να έγειρε να κοιμηθεί. μόνο που αυτη τη φορά κοιμήθηκε για πάντα. Με το μαύρο κουτί ανοιχτό. Αυτό το κουτί που την οδήγησε στο αδιέξοδο…

Η σορός της παρουσιάστριας σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία για αποτέφρωση. Το σώμα της ζύγιζε μόλις 28 κιλά.

Καλό ταξίδι Άγγελέ μου…

http://blogs.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: