Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Κοσμηματοπώλης κλείδωσε μέσα στο κατάστημα τους επίδοξους κλέφτες


Μέσα στο κατάστημα του κλείδωσε δύο επίδοξους κλέφτες ένας κοσμηματοπώλης στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα νεαρό ζευγάρι μπήκε στο χρυσοχοείο και άρχισε να απασχολεί τον ιδιοκτήτη.
Οι κινήσεις τους όμως κρίθηκαν ύποπτες από τον κοσμηματοπώλη που διαπίστωσε ότι ο άνδρας έβαλε στις τσέπες του κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού και ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους επίδοξους κλέφτες.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθησαν, χθες (2-9-2016) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 27 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο 54χρονης στο Αγρίνιο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβηκαν άμεσα στο κατάστημα της 54χρονης και συνέλαβαν τους δυο δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: