Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ελένη Σκανδάλου προς “Δικαίωμα στη Ζωή”: “Η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει”!


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε χθες η ανακοίνωση του Σωματείου “Δικαίωμα στη Ζωή”, ενός ολιγομελούς συλλόγου του Αγρινίου, που έχει επιδείξει όμως τα τελευταία χρόνια έντονη δραστηριότητα σε μια σειρά
από ζητήματα , όπως τους πλειστηριασμούς, την υγεία, κλπ. να διαχωρίσει τη θέση του από την παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν στο νοσοκομείο του Αγρινίου χθες φίλοι του 18χρονου Σπύρου Μπάθα, αμέσως μετά την κηδεία του.

Το πρώην (όπως διευκρινίζει αποχώρησε) μέλος του Σωματείου και μητέρα παιδιού που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με δίκυκλο στην εθνική οδό , Ελένη Σκανδάλου, γνώστη επίσης για τους κοινωνικούς της αγώνες αλλά και την υποψηφιότητα της με την ΛΑ.Ε., έκανε το “λάθος” χθες και ευαισθητοποιημένη για το θάνατο του 18χρονου Σπύρου Μπάθα, μαζί με φίλους του, πήγε στο νοσοκομείο και διαμαρτυρήθηκε, έχοντας μαζί της ένα πανό του Σωματείου για την κατάσταση στην υγεία στην Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση άλλων μελών , που εξέδωσαν ανακοίνωση μάλιστα, πως ουδεμία σχέση έχει η συλλογικότητα με την αυθόρμητη αυτή κινητοποίηση, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά αλλά και την αντίδραση της ίδιας της κ. Σκανδάλου, που αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το Σωματείο, ανήρτησε στο facebook δήλωση, όπου και αφήνει βαριές αιχμές κατά των συντακτών της ανακοίνωσης και ειδικότερα κατά του κ. Ανδρέα Καραγιάννη, πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστό για την αντιπαράθεση που είχε παλιότερα με την ΔΕΗ, που τον κατηγορούσε για ρευματοκλοπές, ότι πήγε να της αρπάξει από τα χέρια της το πανό!

‘Η κοινωνία σας έχει προσπεράσει …το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα δεν χρειάζεται καμιά σφραγίδα όπως επίσης η αντίσταση και διαμαρτυρία δεν είναι προίκα «χαρισματικών επαναστατών» είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων και σήμερα τα παιδιά, σας δίδαξαν τι σημαίνει κίνημα…”, γράφει χαρακτηριστικά η κ. Σκανδάλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:


από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: