Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σχολικό παζάρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο 12,13 & 14 Σεπτεμβρίου


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές.

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2016 στήριξε 52.200 παιδιά και τις οικογένειές τους ενώ παράλληλα παρείχε 28.326 υπηρεσίες σε παιδιά πρόσφυγες μετανάστες χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Ενώ εδώ και 21 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει και φέτος το σχολικό παζάρι του που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2016, στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη, στο Αγρίνιο και καλεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να το επισκεφθούν για να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού!
Δευτέρα (12/9) ώρες 10 το πρωί έως 9 το βράδυ
Τρίτη (13/9) ώρες 10 το πρωί έως 9 το βράδυ
Τετάρτη (14/9) ώρες 10 το πρωί έως 9 το βράδυ


Και αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars μπορείτε να προμηθευτείτε τα σχολικά σας είδη μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και από τα γραφεία του οργανισμού.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»,
 Τηλ. 26410- 95473,
Email: agrinio@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: