Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Καθαρισμός της Εθνικής οδού από το Δήμο Αγρινίου και νέα επίθεση του Δημάρχου στην Περιφέρεια (φωτο)


Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Αγρίνιου προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού της νησίδας και κοπής των χόρτων από τον κόμβο της Χ. Τρικούπη με την Εθνική Οδό μέχρι τον κόμβο Παναιτωλίου.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά με τις εργασίες στην Εθνική Οδό: 

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις συγκεκριμένες εργασίες κατά μήκος της Εθνικής Οδού, πέραν των ορίων αρμοδιοτήτων μας, για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση και δεν είναι ζήτημα για πολιτική εκμετάλλευση.

Είχαμε ζητήσει επανειλημμένα από την Περιφέρεια να προστατεύσει τους χιλιάδες οδηγούς και να καθαρίσει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο που είναι εξάλλου ευθύνη της. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να εμφανίζει σημεία υψηλής επικινδυνότητας.

Πέρα από τα σοβαρά προβλήματα και την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η Εθνική οδός, θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι καθαρή από τα χόρτα.Είναι άξιο απορίας γιατί η Περιφέρεια αγνοεί τις οχλήσεις μας.

Παρεμβαίνουμε για ν΄ αλλάξουμε τη δυσάρεστη εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά όσοι μετακινούνται στην εθνικό οδό. Τα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου επιφορτίστηκαν με τον καθαρισμό σε ένα ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω θερινής περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: