Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Πέθανε ο Λάζαρος Τζέκος,παλαίμαχος άσος του Παναιτωλικού


Πέθανε προχθές σε ηλικία 63 ετών ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού,του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλων ομάδων Λάζαρος Τζέκος.

Η κηδεία του έγινε χθες πάνδημη στο χωριό Στάθης Γουμένισσας
του νομού Κιλκίς, που είναι ο τόπος καταγωγής του. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Γκλίναβος και ο πρώην προπονητής της ομάδας Στέφανος Βασιλειάδης, οι οποίοι είχαν και φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια με τον εκλιπόντα.

Ο Λάζαρος Τζέκος έκανε σημαντική καριέρα στον Παναιτωλικό.
Απ’ αυτόν μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Δεκέμβριο του 1980. Απ’ ό,τι μας είπε χθες ο Κώστας Γκλίναβος ο ΠΑΣ πήγε στο Αγρίνιο στοχεύοντας να πάρει τον Χρήστο Δημόπουλο (τον γνωστό «φονιά» που πήγε μετά σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό), αλλά προέκυψε ο Τζέκος που ήταν και αυτός σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με τον ΠΑΣ είχε 5 συμμετοχές και τον Δεκέμβριο του1981 επέστρεψε πάλι στον Παναιτωλικό, ενώ συνέχισε την καριέρα του και σε άλλες ομάδες. Στα μέσα της δεκαετίας του ’70 αγωνίσθηκε και στον Εδεσσαϊκό.
http://gianninasports

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λάζαρου Τζέκου

Ο Λάζαρος Τζέκος (πρώτος αριστερά στην κάτω σειρά της φωτογραφίας) αγωνίστηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού την τετραετία 1979-1983, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 52 συμμετοχές, σημειώνοντας 25 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: