Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Διακοπή ρεύματος σε πολλά τμήματα της πόλης από την κακοκαιρία (φωτο)

Πολλά τμήματα του Αγρινίου,δεν έχουν ρεύμα εδώ και αρκετή .Η συνεχής μεγάλη νεροποντή, οι συνεχόμενοι κεραυνοί δημιούργησαν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ. Παράλληλα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για άντληση υδάτων.

unnamed-37
unnamed-38
unnamed-39
Σε μεγάλο κομμάτι της πόλης προκλήθηκε διακοπή ρεύματος πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ του Αγρινίου Βασίλη Βελλή. Ο κ. Βελλής δήλωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή.

Η πολιτική προστασία Δυτικής Ελλάδας και ο Προϊστάμενος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας είχαν προειδοποιήσει για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τονίζοντας πως σήμερα και κυρίως τις βραδινές ώρες η πολιτική προστασία θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, μέχρι στιγμής, έχει δεχθεί πολλές τηλεφωνικές κλήσεις για μικροπροβλήματα, όπως πτώσεις δένδρων και άντληση υδάτων, τόσο στο κέντρο του Αγρινίου, όσο και σε περιοχές εκτός πόλης.

Λόγω μάλιστα της κακοκαιρίας στην περιοχή της Γουριώτισσας εξετράπη της πορείας του αυτοκίνητο. Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται στην οδό Γουρίτσας, ενώ φρεάτια είναι βουλωμένα, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Κων/νος Χονδρός
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: