Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη συγγενής του Μπαρμπαρούση για τον ξυλοδαρμό Αστυνομικού και Σμηναγού στις Φυτείες


Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ο θείος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, για το επεισόδιο που έγινε χθες στο χωριό Φυτείες Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Στο αμάξι του συλληφθέντα βρέθηκαν δυο μικρά μαχαίρια κι ένα μαστίγιο.

Σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικογένειας βρέθηκε μια κάννη και κοντάκι κυνηγετικού όπλου.

Παράλληλα τα ξαδέλφια του βουλευτή που ήταν μαζί του στο επεισόδιο και αναζητούνται, έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά διαφεύγουν, προφανώς για να περάσει το αυτόφωρο.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο χωριό Φυτείες της Αιτ/νιας.

Συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης που είναι σε άδεια για την προτεραιότητα στον δρόμο.

Νωρίς χθες το μεσημέρι κι ενώ ο αστυφύλακας που υπηρετεί στην Αττική βρίσκονταν σε καφέ του χωριού μαζί με τον αδελφό του, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και δυο συγχωριανούς του, σταμάτησε αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν ο βουλευτής της ΧΑ, ο πατέρας του και ακόμη τρία άτομα.

Όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός, αυτά τα άτομα τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και ρόπαλα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Εάν ταυτοποιηθεί και η εμπλοκή του βουλευτή τότε θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη.
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: