Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Μυρίζουν εκλογές και στήνουν φιέστα με Τσίπρα σε Δερβένι,Κιάτο και Κλόκοβα;


Σα να μυρίζουν εκλογές στην ατμόσφαιρα αφού λίγο πριν την έναρξη της ΔΕΘ παραδίδονται στην κυκλοφορία μέρη έργων που χρονίζουν στην Κορίνθου - Πατρών και οι παρά τω πρωθυπουργώ σκέφτηκαν να στήσουν φιέστες εγκαινίων με γιλέκο και κράνος!!!

Παρουσία λοιπόν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού
Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου η παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της πολύπαθης Ολυμπίας Οδού.

Επίσης την Παρασκευή ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα επιθεωρήσει εργοτάξια κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού, ενώ το μεσημέρι θα μεταβεί και στη σήραγγα Κλόκοβα της Ιόνιας Οδού.

Το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών, αναλυτικά περιλαμβάνει:

•Παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του πρώτου πλήρους τμήματος αυτοκινητοδρόμου του οδικού άξονα της «Ολυμπίας Οδού». Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11 πμ.

•Παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπίας Οδού»από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων. Η παράδοση των έργων στην κυκλοφορία θα γίνει από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στη 1 μμ.

•Επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της «Ιόνιας Οδού», μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. Ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας,θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 4 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: