Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κτηνωδία στο Παναιτώλιο:Βίασαν,ακρωτηρίασαν και έγδαραν σκυλιά (σκληρές εικόνες )


Μπροστά σε μια πραγματικά αποτρόπαια και πρωτοφανούςς αγριότητας πράξη βρέθηκαν σήμερα μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου.

Όπως ανέφερε στο agriniolike.gr η πρόεδρος κ.Βούλα Αναγνωστοπούλου ειδοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής για νεκρά σκυλιά σε οικόπεδο κοντά στην πλατεία "Μάνας"στο Παναιτώλιο.

Όταν μετέβη στο σημείο σήμερα το μεσημέρι,σοκαρίστηκε από την εικόνα και την πρωτοφανή αγριότητα την οποία αντίκρισε.

Νεκρά κείτονταν τρία σκυλιά,ενώ το ένα έφερε σημάδια απάνθρωπης κακοποίησης.Ήταν γδαρμένο,έφερε ίχνη βιασμού και του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα,όπως ανέφερε η πρόεδρος και φαίνεται στις φωτογραφίες.

Τα άλλα δύο ήταν νεκρά από δηλητήριο.

Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ,ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου.

Το απόγευμα αναμένεται να κατατεθεί στο Α.Τ Αγρινίου μήνυση κατ'αγνώστων για το φρικιαστικό έγκλημα ενάντια σε ανήμπορα να αντιδράσουν ζώα.



Στο επίσημο προφίλ της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση,αυτούσια:

Συγνωμη για αυτο το αποτροπαιο θεαμα αλλα για αλλη μια φορα ειμαστε αναγκασμενοι να ανεβασουμε αυτο που αντικρισαμε σημερα...Σε ενα μερος στο Παναιτωλιο σκυλια φολιασμενα,γδαρμενα και βιασμενα απο ''ανθρωπους''...Σας τα δειχνουμε για να καταλαβει ο κοσμος οτι οποιος βλεπει κατι πρεπει επιτελους ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...Αν δεν λυπαται καποιος που βλεπει κατι τετοιο αυτες τις ψυχες,τουλαχιστον να σκεφτει οτι αυτοι που κανουν τετοια πραγματα,σημερα το κανουν στα ζωα και αυριο μπορει να το κανουν στα παιδια καποιου...ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

http://www.agriniolike.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: